Gezonde eikel?

Online ZorgZus
  • #1

    Beste John,

    Ik maak mij een beetje zorgen om mijn eikel na onveilig gepijpt te zijn. Naast een brandend gevoel met plassen ziet mijn eikel er rood/wit gevlekt uit. Is dit normaal of moet ik mijn huisarts raadplegen?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Zo ziet mijn eikel eruit.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Je kan dat aan een eikel zo niet zien. Na twee weken na het contact kan je een test laten doen op chlamydia en gonorroe via de huisarts, gaat met een setje met urine. Doe dat!

    Reageer
    #4

    Een branderig gevoel met plassen is wel typisch iets dat past bij chlamydia of gonorroe. Aan jouw eikel is zo niet zoveel te zien. Bel de huisarts en vraag een test om die beide te laten testen. Volg de beschrijving nauwkeurig op, en je weet binnen een paar dagen of er iets aan de hand is.

    Reageer
    #5

    Thanks voor je antwoord. Kan het eventueel een schimmelinfectie zijn?

    Reageer
    #6

    Het doet mij zo toch niet aan een soa denken maar eerder aan een schimmelinfectie of een irritatie. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #7

    Dank je wel John.

    Reageer
Reageer op: Gezonde eikel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief