Help

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Midden november heb ik voor de eerste keer onveilige seks gehad met iemand anders dan mijn partner. Hij is even in me geweest en daarna een condoom omgedaan. 17 december weer het zelfde. Ik heb geen klachten gehad. 10 januari heb ik een spiraal gekregen. Een paar dagen bloeding gehad en toen werd het minder. Vanaf de week van 27 januari (precieze datum weet ik niet) werd ik ongerust waaromn weet ik niet meer kan me niet meer voorhalen. Zaterdag 1 februari begon mijn bloeding weer een beetje. Zondag een maandverband aangedaan. De bloeding is op em af ene keer wel echt helder rood bloed en de andere keer roze. Het is vermengd met doorzichtige afscheiding. Vorige week had ik een brandend gevoel op mijn vagina dus niet erin. Na ong 1.5 week ging dit weer over. Zodra ik "warm" ondergoed draag komt het weer wat terug of als ik een jogginsbroek draag. Maar eigenlijk is het sinds vorige week donderdag weg. Het heeft in totaalax 1.5 week geduurd. Het was een beetje alsof het heel warm was daar beneden. Ik heb geen pijn bij seks of gekke afscheiding. De man waar ik seks mee heb gehad zegt dat ik de enige was en ik me geen zorgen moet maken.

    Kan dit in plaats van een soa een schimmel zijn? Zou een soa niet ongeacht het soort ondergoed brandend moeten zijn? En is glamydia niet juist brandend bij plassen want op het "warme" gevoel na heb ik geen klachten.

    Mvg

    Reageer
    #2

    "De man waar ik seks mee heb gehad zegt dat ik de enige was en ik me geen zorgen moet maken." tuurlijk.....
    Het kan een infectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Kunt u antwoord op mijn vragen geven.....

    Reageer
    #4

    Ik heb antwoord gegeven. Het kan dus een infectie zijn. Ga daarom naar de huisarts met de klachten

    Reageer
    #5

    U bedoeld dat het een schimmel infectie kan zijn?

     

    Ik doel op de andere vragen aan het eind van mijn verhaal.... Klinkt dit meer als een infectie of als een soa? Ik ben al bij de huisarts geweest maar ik maak me heel erg zorgen en blijf me suf google. Als ik de symptomen van glamydia naast mijn klacbte leg komt het niet echt over een maar ben bang dat ik me dat voor hou omdat ik hoop dat het niet zo is.

    Reageer
    #6

    Een infectie hoeft niet per se een soa te zijn. Maar een schimmelinfectie is ook mogelijk

    Reageer
Reageer op: Help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief