Hoe lang chlamydia?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi, ik ben 25 jaar ik heb 4 jaar een relatie met mijn vriend. Sinds een maand heb ik last van tussenbloedingen en laatst ook een contactbloeding, waarna ik ook een paar uur later nog bloed in mijn slipje vond. Ook had ik na de contactbloeding buikpijn, wat ik nog steeds soms heb, net als af en toe wat vaginaal bloed.

     

    Na veel zoeken en het bekijken van de resultaten gelinkt aan mijn symptomen ben ik bang dat ik chlamydia heb en ben ik heel erg bang dat mijn vriend vreemd is gegaan. Ik durf het alleen niet te vragen. Voordat ik dat zou doen las ik ook dat het vaak ook niet wordt opgemerkt dat je chlamydia hebt en ik wil hem niet zomaar in een kwaad daglicht zetten wat misschien onze relatie in gevaar brengt.

    Betekent dit dat ik ook chlamydia van mijn ex kan opgelopen hebben, 4 jaar geleden dus?

     

    Ik ben nogal wanhopig en weet niet zo goed wat ik moet doen. Een soa test ga ik in ieder geval doen.

    Reageer
    #2

    Van je ex kan het in ieder geval niet zijn. Ga dus naar de huisarts en laat eerst een test doen of je überhaupt een soa hebt.

    Reageer
    #3

    Je kunt ook online een test aanschaffen welke na afname opstuurt naar een laboratorium. Sommige geven al resultaat binnen 48uur na verzending. Ik zelf heb goede ervaringen met testalize.me

    De bloedingen die jij ervaart hoeven niet percee van een soa te komen, er zijn meerdere oorzaken. Laat je in ieder geval testen, wel zo verstandig.

    Reageer
Reageer op: Hoe lang chlamydia?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief