Chlamydia na 2,5 jaar?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben een man van 27 jaar oud, heb nu 2 jaar en een aantal maanden een relatie met mijn vriendin. Ik ben tevens haar eerste bedpartner.

    2,5 jaar terug een aantal maand voordat ik een relatie had heb ik seks gehad met een meid. Nu na 2,5 jaar denkt de dokter dat ik chlamydia heb, ik heb antibiotica meegekregen. Dit lijkt me heel sterk om zonder klachten zo lang mee rond te lopen. Kan dit kloppen?

    Daarnaast kwam mijn klacht (aandrang voor plassen) ineens op bij het poepen.

    Reageer
    #2

    als het chlamydia is, dan is het niet van 2,5 jaar geleden

    Reageer
    #3

    dankjewel Tandor, dit stelt wel gerust. Lijkt me ook sterk dat dit ineens opkomt zonder er jaren lang wat van te merken.

    Reageer
    #4

    @Tandor hoe weet je dat zo zeker? Chlamydia kan toch stil in je lichaam te werk gaan? Of is dit bij een man niet zo? Ik lees namelijk dat het een ziekte is die je vaak niet eens merkt.

    Reageer
    #5

    Omdat chlamydia doorgaans binnen 3-4 maanden door het lichaam zelf wordt geklaard.

    Reageer
    #6

    Daarnaast als je binnen 3 weken na infectie geen klachten gehad hebt zal dit tot klaren ook niet meer gebeuren.

    Reageer
    #7

    Oké dit is dus altijd zo het geval? Ik heb namelijk geen klachten gehad. Dan is het een foute diagnose geweest. De dokter heeft mij ook geen test laten afnemen maar meteen de pillen laten nemen.

    Dan zou het dus wel niet, tenzij mijn partner vreemd zou zijn gegaan maar daar ga ik niet vanuit. We werken bij hetzelfde bedrijf en zijn de afgelopen 2 jaar elke dag non stop samen geweest op toiletbezoeken en douchen na.

    Reageer
    #8

    Maar nou had je dus wel klachten omdat de huisarts van een infectie uitgaat

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Mijn enige klacht was dat ik (sinds vorige week) ineens veel aandrang had om te plassen, nadat ik had gepoept (wou er niet uit, moest hard persen) daarna is dat plasgevoel blijven hangen. Was geen blaasontsteking dus hij legde de link gelijk met chlamydia.

    Mijn vriendin en ik hebben nu hijna 2,5 jaar een relatie, ik ben haar eerste bedpartner vandaar dat ik het raar vond. Kan toch niet zomaar uit het niets komen? Heb het gevoel dat ik dan wel eerder klachten zou moeten hebben gehad.

    Maar dit kan geen chlamydia zijn? (Als wij beide niet vreemd zijn gegaan)

    Reageer
    #10

    Als geen van jullie een "uitstapje" heeft gemaakt zou dat niet moeten kunnen.

    Reageer
    #11

    @erkel aandrang plassen is geen symptoom van chlamydia, je huisarts moet weer eens een opfrissing krijgen over soa's. Hij kent de symptomen niet eens. Erg zorgelijk dat je arts zomaar antibiotica voorschrijft.

    Reageer
    #12

    @Kep ik zit al een tijdje te denken om over te stappen naar een andere huisarts. Voor mijn gevoel neemt die mijn klachten niet serieus, ook mijn vorige bezoeken. Tevens zijn de klachten nog steeds aanwezig en ben ik ten einde raad.

    Reageer
Reageer op: Chlamydia na 2,5 jaar?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief