Onverklaarbare chlamydia

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb sind 8 maanden een vriend. Voor dat we sexueel contact hadden, hadden we beide een soa test gedaan die er positief uit kwam. Wel had mijn vorige partner het wel en ik niet omdat we het toen veilig hadden gedaan. Nu blijkt dat we opeens allebei chlamydia hebben zonder vreemd te gaan. Hij is mijn eerste partner waar mee ik anaal contact heb gehad.en nu blijkt dat ik het ook op 2 plaatsen heb.

    Mijn logica is dat ik het bij mijn vorige partner anaal heb gekregen door wrijving en dat vervolgens niet heb getest. Waardoor wij het nu wel hebben.

    Zou dit kunnen?

     

    Reageer
    #2

    Als jij voor chlamydia antibiotica gehad hebt, dan is het vrijwel zeker dat het om een nieuwe besmetting gaat. En dus waarschijnlijk is toch een van jullie...... Een onwaarschijnlijke oorzaak kan ook zijn dat je toch niet door antibiotica chlamydia geklaard hebben. Maar dat komt niet vaak voor.

    Reageer
Reageer op: Onverklaarbare chlamydia


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief