Sex na antibiotica

Online ZorgZus
  • #1

    Als allereerst, aan een preek over hoe stom dit was heb ik op het moment niks. Ik ben me daar bewust van en ik zal iets soortgelijks niet meer laten gebeuren, maar ik zat in de knoop met mezelf. Hier is de situatie. Door mijn partner heb ik chlamydia opgelopen. Met een GGD thuistest heb ik daar een positief resultaat uit gekregen en dus een kuur genomen. Echter de daaropvolgende week heb ik opnieuw onveilige sex gehad met haar, terwijl zij nog niet begonnen is met haar kuur.. Hierop had ik een nieuwe test gehaald (ik nam de kuur vrijdag, 10 dagen geleden) en heb deze nog niet gedaan. Echter begreep ik van de GGD dat deze thuistest tot 4 weken na de kuur sowieso positief blijft aangeven. Wat is het beste plan van aanpak in deze situatie? 4 weken wachten en alleen veilige sex en dan alsnog die thuistest die hier ligt? Mijn klachten lijken verdwenen, maar ben hier niet zeker van omdat ik er nooit veel had.

    Reageer
    #2

    Het moment dat ik de infectie opliep was waarschijnlijk op 7 september.

    Reageer
    #3

    Het is mogelijk dat je toch weer opnieuw bent geïnfecteerd. je kunt 2 weken na de seks een test bij de GGD of de huisarts laten doen, of 4 weken wachten en de thuistest gebruiken. Tot dan in ieder geval veilige seks. anders kom je hier niet vanaf.

    Reageer
Reageer op: Sex na antibiotica


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief