Beschermen tegen SOA’s

  • #1

    Hallo, ik kan het op een of andere manier maar niet laten om vaginale en anale seks te hebben met prostituees, omdat ik hier erg opgewonden van word en ik mijzelf niet kan beheersen.

    Ik twijfel heel erg of dit is wat ik écht wil of dat ik gewoon erg kinky ben. Het is sowieso niet zonder gevaar dus hier wil ik kijken of mij hier tegen kan beschermen.

    Ik zat te denken aan PREP en ik ben al lang geleden gevaccineerd tegen Hepatitis B. Verder heb ik al herpes genitaal, hier slik ik dagelijks een 500mg pil voor om het weg te houden.

    Ik vind het heerlijk om mijzelf uit te leven, nadeel is alleen dat je je niet tegen alle SOA's kunt beschermen zoals syfilis, genitale wratten, gonorroe (zeker de resistente versie) en chlamydia etc de minder "gevaarlijke" SOA's.

    Met condoom is voor mij gewoon niet genoeg het brengt me vele malen minder opwinding gewoon. Nou zou ik natuurlijk best weer "normaal" willen worden en met condoom doen maar ik weet niet hoe en of ik daarna toe terug kan gaan. Dus ja, ben ik nou gewoon kinky of zou het beter voor mij zijn om in therapie te gaan ofzo. Ik denk eerder het laatste maar het lijkt mij gewoon onmogelijk om "terug te gaan".

    Uw advies?

    Reageer
    #2

    "Ik twijfel heel erg of dit is wat ik écht wil of dat ik gewoon erg kinky ben." Die vraag kan niemand voor je beantwoorden
    Prep zou je natuurlijk kunnen doen.
    Je zoekt het gevaar en de risico's toch vooral zelf op door onveilige seks te hebben. Praat er een met een seksuoloog over

    Reageer
    #3

    Ok dat zal ik doen. Ik zie het nu al niet zitten om een heel traject met een seksuoloog af te moeten leggen maar ok ik ga het proberen, anders kom ik nooit tot een conclusie of antwoord op het waarom en wie ik ben. Ik contacteer mijn huisarts hierover. Dankuwel.

    Reageer
Reageer op: Beschermen tegen SOA’s


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief