Bang voor SOA

  • #1

    Ik ben een man van 27 jaar. Ongeveer 5 maanden geleden heb ik onveilige seks gehad met een vrouw van 24. Dit was mijn eerste keer onveilige seks ooit.

    Ze zegt dat ze niks heeft en dat haar vorige vriend zich had laten testen en niks had toen, maar ik weet natuurlijk niet zeker of ik dit kan vertrouwen. Ik heb na afloop geen symptomen gehad, alleen vaak een branderig gevoel bij plassen, wat ik nu nog steeds heb. Voor de rest heb ik geen bultjes of uitslag of wat dan ook. Ik vraag me af of het enige symptoom van een SOA een branderig gevoel bij plassen kan zijn en verder niks?

    Is het voor mij nodig om me te laten testen, of is het zeer onwaarschijnlijk dat ik iets heb opgelopen?

    Reageer
    #2

    Een soa zou mogelijk zijn. Maar ook een urineweginfectie. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie. Ik ben pas verhuist en mijn huisarts zit nog waar ik vroeger woonde, erg ver weg. Ik zat er aan te denken om me te laten testen bij de GGD hier in de buurt. Volgens mij las ik ergens dat het tot 25 jaar gratis kan en ik ben 27... Is het erg duur als er niet gratis getest kan worden? Had op internet opgezocht maar zag nergens prijzen staan. Of kan ik op een andere manier gratis testen.. Zou ook een thuis test kunnen kopen maar weet niet hoe betrouwbaar die zijn..

    Reageer
    #4

    Ook als je klachten hebt die eventueel op een soa zouden kunnen wijzen, kun je je gratis laten testen op het soa spreekuur van de GGD. Deze testen zijn gesubsidieerd door de overheid. Vraag het na bij de GGD in jouw regio.

    Lees hier meer over thuistesten...

    Afhankelijk van waar je woont, zou DECT een optie kunnen zijn

    http://soahivtesten.nl/tarieven/

    Reageer
Reageer op: Bang voor SOA


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief