Kans op HIV of andere soa’s /herpres

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik zit namelijk met het volgende. Een familielid heeft zijn been gebroken en het ging bloeden. Mijn moeder heeft hem geholpen, maar ik ben zo bang dat diegene HIV heeft of andere ziekte in het bloed en dat ik ziek ga worden. Ik raakte in paniek en deed me contact lenzen in. Ik ben bang dat daarop sporen van HIV en andere soa’s op zaten. Ik verloor ook m’n ken waardoor iemand anders hem opgepakt heeft en ik hem weer in mijn lensdoosje deed. Diegene die een gebroken been heeft toen hij boos was kwam zijn speeksel in mijn mond. Ik ben bang dat ik door zijn speeksel en bloed besmet ben. Ik durf thuis niks meer te eten omdat er bloed lag en dit is schoongemaakt. Het is ook een persoon die soa’s heeft gehad en verschillende bedpartners heeft. Ik vertrouw hem niet zo om eerlijk te zijn. Ik liep ook over de bloedspat. M’n kamer deur was dicht dus mijn ma heeft aan de deur gezeten en ben bang dat er daar ook HIV zat.

  Reageer
  #2

  Zo kun je toch onmogelijk HIV of iets anders krijgen.

  Reageer
  #3

  Beste John,

  Ik ben gewoon zo angstig voor een HIV etc. Ik raakte op dat moment m’n lens kwijt en mijn zus zocht naar m’n lens en pakte hem op. Ik weet niet of ze hulp had verleend aan m’n familielid. Ik ben te bang voor anderszins bloed. Ik durf niet naar de wc te gaan en ook niet thuis te eten door mijn angst voor HIV en ander soa’s. U geeft dus aan dat ik geen hiv enzo heb opgelopen. Speeksel van een ander en bloed. Ik ben bang dat er hiv zat oa andere soa op mijn lens doordat me zus hem oppakte en ik hem meteen in m’n oog deed. Kan ik ook geen hiv krijgen enzo als diegene aan voedsel zit en de zelfde wc gebruikt en douche?

  Reageer
  #4

  Zo kun je onmogelijk HIV of iets anders oplopen. Zoek beter hulp bij een psycholoog voor deze angsten

  Reageer
  #6

  Ik heb een doorverwijzing gekregen naar de psycholoog. Is het betrouwbaar als is 6 weken hierna HIV test doe voor mijn eigen geruststelling? Of dien ik echt 3 maanden te wachten?

  Reageer
  #7

  Bespreek dat met die psycholoog. Dan kan jouw wens voor een hiv test nl. direct onderwerp worden van zijn/haar behandeling. Er is nl. bij jou iets heel anders aan de hand dan de noodzaak van een hiv test.

  Reageer
  #8

  Goedemorgen, Wat bedoelt u met nl. ? Wat zou er anders aan de hand zijn dan angst voor HIV volgens u?

  Reageer
  #9

  Bespreek dat met die psycholoog.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #10

  6 weken is voldoende en nl. betekend namelijk

  Reageer
Reageer op: Kans op HIV of andere soa’s /herpres


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief