Hiv?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben een jongen van 20 jaar oud en
  Ik heb een tijdje geleden onbeschermde seks gehad (midden februari) en heb toen een soa test (chlamydia en gonorroe) gedaan deze was negatief.
  Echter heb ik wel genitale wratten opgelopen. De dag nadat ik de soa test had gedaan nu ca 4 weken geleden kwam ik erachter dat ik ook bultjes op op mij tong had, onder mijn tong en nu sinds een paar weken ook in mijn wang, zou het een hiv infectie kunnen zijn? ik heb ook het idee sinds een paar dagen dat ik wat slapjes ben of zit dit tussen mijn oren? Ik pieker hier enorm over. Kan iemand me helpen?

  Reageer
  #3

  Die bultjes hebben niets te maken met hiv. Ik zou ermee naar de huisarts gaan. Op basis van de foto's is moeilijk te zeggen wat dit zou kunnen zijn.

  Reageer
  #4

  weet u het zeker? Is het mogelijk ook geen andere soa?

  Reageer
  #5

  Op basis van de foto's is nauwelijks iets te zeggen over wat het zou kunnen zijn. Het is in ieder geval geen typisch symptoom van hiv.

  Reageer
  #6

  Ik snap de vraag, maar niemand kan je daar zo antwoord op geven. Als je denkt een soa opgelopen te kunnen hebben is er maar een oplossing om daar duidelijkheid over te krijgen: Laat je testen

  Reageer
Reageer op: Hiv?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief