8 weken geleden onbeschermde sex

Online ZorgZus
 • #1

  Ben ongeveer 8 weken geleden naar een festival geweest in Duitsland. Het nodige alcohol op, en na uren dansen een erg leuke tijd gehad met een dame daar. (gewoon een leuke tijd, nog niks gebeurd)

  Haar uiteindelijk naar huis gebracht, en daar ook blijven overnachten. De volgende ochtend, nadat we nuchter waren hebben we ff gedouchen en daarna ff wat eten. We konden eigenlijk niet echt van elkaar afblijven, Eerst even met de handen (we hadden geen glijmiddel), ze gebruikte haar spuug als glijmiddel. Daarna condoom omgedaan maar het lukte niet echt om hem af te rollen. Ze heeft toen mijn penis gelikt (niet gepijpt, likken als een lollie zeg maar) en daarna een nieuw condoom omgedaan.

  Goede tijd gehad, maar ben eigenlijk bang voor een SOA. Ben al jaren vrijgezel, nooit echt de feeling gehad om sex te hebben. Nu spookt het iedere minuut door mijn hoofd dat ik dus een SOA heb. Heb mij op Gonnoroe en Chlamydia laten testen na 13 dagen en na 26 dagen op Syphillis. Deze waren gelukkig negatief, maar het lijkt erop dat mijn hersenen aan het spelen zijn. Iedere dag voel ik wel 20x een pijntje oid (had dit nooit) en kijk ieder uur wel ff naar mijn eikel.

   

  Hoe betrouwbaar zijn de testen? Syphillis is pas na 3 maanden te testen zeggen ze (zie ook wel veel websites in Nederland 8 weken is 99.6 betrouwbaar).  Maar weet het gewoon niet meer :/

  Reageer
  #2

  Waarom kijk je ieder uur naar je eikel, wat verwacht je te zien?
  Volgens mij zit het in je kop, zoek afleiding en ga verder met je leven

  Reageer
  #3

  Precies wat Fdv zegt. Wat denk je daar elk uur te zien?

  Gonorroe en chlamydia is getest en negatief. Die test is gewoon betrouwbaar. Geen gonorroe en chlamydia dus.

  De kans om zo syfilis op te lopen is zo goed als nihil.

  Reageer
  #4

  De kans dat je zo een soa oploopt is toch wel heel erg klein...
  https://www.soapoli-online.nl/heb-ik-syfilis

  Reageer
Reageer op: 8 weken geleden onbeschermde sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief