SOA?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben een vrouw van 49 jaar en heb een relatie van 21 jaar. Ik heb al jaren geen sex meer gehad met mijn partner mede doordat het pijn doet bij het vrijen. Nu heb ik 2,5 jaar geleden een gruwelijke fout gemaakt. Ik heb een affaire gehad met een buitenlandse man, uit Jemen/Syrië. We hebben 7x geslachtsgemeenschap gehad met condoom, 1x heeft hij mij gevingerd en 1x heb ik hem oraal bevredigd. Hij is niet klaargekomen in mijn mond. Nu heb ik sinds 2 jaar mondkanker, het is nu voor de 4e keer teruggekomen in de vorm van een zweertje achterin de mond aan het begin van de keelholte. Ik heb ook last van bruinige vlekken in mijn onderbroek, dus eigenlijk een bruinige afscheiding of zo. Moet ik me nu zorgen maken dat ik een SOA heb opgelopen en welke SOA heb ik dan risico op? Ook ben ik bang voor baarmoederhalskanker, maar ik heb verder geen klachten, alleen heel af en toe een beetje buikpijn.

  Reageer
  #2

  Keelkanker zou kunnen ontstaan door het PHV virus. Maar ik denk dat je dit toch beter met de oncoloog kunt bespreken

  Reageer
  #3

  PHV virus? Bedoelt u HPV? Is dat ook een SOA? En hoe groot is de kans dat ik een SOA heb opgelopen? Ik maak me er ernstig zorgen over.

  Reageer
  #4

  Excuus het is idd HPV en ja dat is ook een soa. Hoe groot de kans is kan ik je niet zeggen

  Reageer
  #5

  Maar er is wel degelijk een kans op een SOA? En baarmoederhalskanker?

  Reageer
  #6

  Van orale seks kun je een soa oplopen, maar baarmoederhalskanker krijg je daar dan niet van

  Reageer
  #7

  Zou ik een groot risico hebben op een SOA nu? Het is intussen 2,5 jaar geleden dat ik voor de laatste keer seksueel contact heb gehad tijdens die affaire. Ik heb met mijn partner geen seks meer gehad.

  Reageer
  #8

  Ik kan die vraag niet beantwoorden

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  De oncoloog kan onderzoeken of je keelkanker aan HPV gerelateerd is

  Reageer
  #10

  Waarom kan je die vraag niet beantwoorden? Aan de hand van mijn informatie? Of is het verstandiger naar mijn huisarts te gaan? Die is er pas volgende week weer.

  Reageer
  #11

  Ik kan ze niet beantwoorden omdat ik het niet weet...

  Reageer
  #12

  Ik zie namelijk bij anderen dat u wel heeft gereageerd met advies over hoe groot het risico is dat zij hebben gelopen. Sorry, maar ik ben een beetje onzeker en angstig, mijn relatie lijdt hier ook onder en ik weet niet of mijn relatie dit gaat overleven. Ik heb ergens gelezen dat de kans op een SOA door pijpen gering is als er geen sperma in de mond is gekomen. Dat de eventuele hoeveelheid HIV in voorvocht heel weinig is en dat het speeksel in de mond de kans doet verkleinen.

  Reageer
  #13

  HIV zul je zo niet krijgen. Voor de rest kan ik er dus niets over zeggen. Er is een kans, maar kan niet zeggen hoe groot die kans is

  Reageer
  #14

  Bij de SOA infolijn werd mij verteld dat er wel een risico is op HIV omdat in kort daarna de diagnose mondholtekanker werd gesteld. Dat beangstigd me wel, ik kan pas volgende week voor een SOA-test omdat mijn huisarts er niet is en de vervangend huisarts zegt dat ik dat met mijn eigen huisarts moet regelen

  Reageer
  #15

  Daar kan ik dan verder ook niet bij helpen. Dan zul je helaas nog even moeten wachten

  Reageer
Reageer op: SOA?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief