Zou mijn huisarts, als er iets mis was, het al kunnen hebben gemerkt?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik was 3 maanden geleden vrij ziek(vooral verstopte neus, keelpijn en hoofdpijn). Het zou kunnen dat het Corona was, want een vriend van mij had positief getest op corona en ik had die laatste dagen nog uit dezelfde fles(sen) water gedronken als hem. Het was allemaal over na een paar dagen behalve de keelpijn die heb ik tot nu toe nog altijd en dit is vooral 's morgens en daarna is het zo goed als weg. Ik ben meerdere keren naar men huisarts + andere dokters geweest en die zeiden allemaal dat het niets ergs was. Ik had ook iets gehoord van een paar dokters over long-term covid? Ze zeiden dat keelpijn die 's morgens terugkomt en dan weer weggaat na een 30-tal minuten, een gekend symptoom is van long-term covid en dat het meerdere maanden soms zelfs 6 maanden kan duren. Na de zoveelste keer heeft mijn huisarts omdat ik het zelf wou, bloed getrokken vooral op ontstekingen en allergiën. De resultaten van de test kan u vinden in de bijlage van deze post. De laatste 2-3 weken voel ik(ik ben ook heel gestresseerd geweest die laatste tijd) overal tintelingen(vooral op mijn armen en benen) - dit heb ik ook gezegd tegen mijn huisarts - maar deze tintelingen had ik ook al sinds ik 15 jaar was(een paar jaar niet meer omdat ik rustiger was, maar de laatste tijd let ik weer op alles wat er gebeurd met mijn lichaam en ben ik zeer gestresseerd) en mijn huisarts, psychiater en psycholoog hadden toen al allemaal vastgesteld dat ik hypochondrie heb en zeggen dat de tintelingen niet erg zijn en dus door de hypochondrie kunnen komen. Ik heb ook gelezen dat al deze symptomen kunnen wijzen op HIV/AIDS en ik ben dus nog altijd ongerust dat mijn dokter/de andere dokters dingen hebben gemist. Een paar dagen nadat ik de symptomen van HIV/AIDS had gelezen, voel ik soms ook 'scherpe' tintelingen op mijn armen/benen + heel soms op mijn gezicht. Ik ga donderdag een HIV/AIDS test doen bij een echt testcentrum + ik heb zelf al 3 "bloedpriktesten" gedaan, die ik in een apotheek heb verkregen(deze waren allemaal negatief). Mijn huisarts zei dat er geen enkel abnormaal teken in mijn bloed te zien is - behalve dat ik licht allergisch kan zijn voor pollen, maar ik ben nog atlijd niet 100% zeker daarvan. Is het echt zo dat als ik echt bv HIV/AIDS zou hebben, dat mijn dokters tenminste 1 vreemd ding zouden (moeten/kunnen) zien in mijn bloedtesten? Ik weet dat het onmogelijk is om te vast te stellen dat het echt HIV/AIDS is, maar zouden er geen teken(s) te zien zijn die op HIV/AIDS/een andere auto-imuunziekte zouden kunnen wijzen?

  Reageer
  #2

  Je klachten zijn toch allemaal logisch verklaart. Je hebt covid gehad, en daar w.b. je keel nog last van. De andere klachten herken je zelf. Dat heeft allen met stress/spanningen en hyperventilatie te maken

  Reageer
  #3

  Ja klopt, maar met hypochondrie is het echt moeiklijk voor mij om er zeker van te zijn. Ik heb nog 1 laatste vraag weet u soms of mijn huisarts een teken van een auto-imuunziekte gezien zou kunnen hebben in de resultaten van dit bloedonderzoek?

  Reageer
  #4

  Je bloeduitslagen zijn prima. Je hebt alleen een allergie voor een bepaalde grassoort

  Reageer
Reageer op: Zou mijn huisarts, als er iets mis was, het al kunnen hebben gemerkt?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief