Onveilig pijpen en gepijpt worden met een transgender

  • #1

    Beste, de laatste maand heb ik enkele keren onveilig oraal contact gehad met verschillende transgenders. Ze hebben mij zonder condoom gepijpt en ik hun. Ik heb niet echt ergens klachten van behalve dat ik een geïrriteerde eikel heb en een geïrriteerde voorhuid. Althans dat denk ik.het uiteinde van mijn voorhuis is normaal al een beetje roodachtig maar dit blijkt verder uit te zetten. De ene dag is mijn eikel veel heel rood en de andere dag niet. Wel is mijn eikel super droog. Met een erectie glinstert mijn penis ook. Er zitten ook kloofjes in.

    Iemand enig idee wat dit is?

    Reageer
    #2

    Hier een paar fotos.

    Reageer
    #3

    Een soa is niet onmogelijk. Het kan ook een schimmelinfectie zijn of een irritatie door de orale seks

    Reageer
    #4

    Beste, aan welke soa zou je denken als je kijkt hoe het oogt? Zou je de foto’s alsjeblieft willen verwijderen. De irritatie is vanaf de eerste keer niet meer weggetrokken. Dus dat zou ik al bijna uit kunnen sluiten. De huisarts dacht ook eerder aan een irritatie dan aan een infectie. Wel heb ik een beetje liesschimmel gehad waar ik een zalf voor gebruikt heb. Op mijn eikel lijkt het niet te werken.

    Reageer
    #5

    Ik denk niet meteen aan soa vanwege de klachten die je hebt. Ik schreef alleen dat een soa niet onmogelijk was.

    Reageer
Reageer op: Onveilig pijpen en gepijpt worden met een transgender


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief