Op welke soa's heb ik kans gelopen?

 • #1

  Beste,

  Dit is er gebeurd.

  Ik heb als jongen een andere jongen gepijpt, hij heeft zijn penis over mijn anus gewreven heel kort. Verder heeft mijn penis die van hem nog heel kort aangeraakt met de voorhuid nog over de eikel. Moet ik me zorgen maken? Het was gebeurd op 2 mei dus nu al 2 weken en 4 dagen geleden en ik heb niets van klachten ervaren.

  Er zijn veel mensen die orale seks zonder condoom doen maar ik vroeg me gewoon af op basis van wat ik hierboven heb beschreven of ik me per se moet laten testen.

   

  Alvast dank.

  Reactie
  #2

  Volgens mij hebben we het in maart al eens gehad over onveilige seks...
  Bij onveilige seks , anaal, vaginaal of oraal is er altijd een risico op soa's.

  Reactie
  #3

  Beste John,

  Nee dat snap ik. Ik bedoelde alleen op welke plekken ik gefocust moet zijn. Oraal of genitaal. Op basis van wat ik heb beschreven. Dat je sowieso een kans hebt begrijp ik.

  Reactie
  #4

  Ik zal het hele verhaal eens uitleggen aan u.

  Ik doe het sinds begin dit jaar met een vaste partner. Tussendoor ben ik voor alle zekerheid nog 2 keer getest. Dat betekent dus dat ik in de 4 maanden, bijna 5 tot nu toe, nooit besmet ben geweest door hem. Zowel anaal als oraal als genitaal. Deze resultaten gaven dus ook vanzelfsprekend een veilig gevoel want áls hij al iets moest hebben Had ik het natuurlijk in de afgelopen maanden echt wel opgelopen...

  Nou tot zover dus goed. Kreeg ik gisteren te horen dat hij het met iemand anders heeft gedaan. Dat is morgen 2 weken geleden. De laatste keer dat ik dat contact met hem had gehad wat ik hierboven beschreef is geweest op 2 mei. Dat is dus gelukkig in ieder geval voordat hij met die andere seks heeft gehad.

  Hij kreeg te horen dat die andere anaal positief is getest op anale gonorroe. En hij heeft hem zonder condoom genomen... dus de kans dat hij gonorroe heeft is denk ik wel zeer groot. Maar als ik het goed begrijp speel ik er niet zo'n grote rol in toch? Aangezien ik voor het laatst eerder het contact met hem had dan dat hij met die andere seks heeft gehad. Hij zegt met verder nooit iemand wat te hebben gedaan dus dan is het contact van hierboven beschreven veilig geweest denk ik. Maarja dat is in hoeverre ik hem op zijn woord wil geloven.

  Dus dit keer Is het echt niet mijn schuld... Ik ben verantwoord geweest want we hadden eens afgesproken dat we met niemand anders zouden doen zo dat we elkaar nergens mee zouden kunnen besmetten. Hij had het ook beter niet aan me kunnen zeggen want opeens had ik ''last'' van mijn anus. Bespottelijk want dat had ik tot gisteren niet...

  Hij gaat zich donderdag testen en ik zorg ervoor dat ik die uitslag krijg van hem... stel er wordt toch iets gevonden moet ik nogmaals kijken hoe groot mijn kans is... het is niet zo dat ik dom ben geweest meneer want ik stelde zelfs nog voor om het condoom te pakken maar ik kon niet voorkomen dat hij met zijn penis kortstondig over mijn anus wreef. Ik heb maar eens een foto ervan bijgevoegd maarja echt veel is er niet te zien. Hoogstwaarschijnlijk is het weer eens een gevalletje overdreven drukmakerij. Want als hij echt de waarheid zou spreken en hij had voordat wij het deden met niemand gedaan dan heb ik ook niets. Ik ben even helemaal van de kaart want ik vertrouwde er echt 1000% op dat hij het met niemand anders zou doen dus ik kan in het vervolg maar beter bij wie dan ook gewoon slim blijven.

  Wat ik ook doe en hoe slim ik het ook aanpak... soa's blijven me altijd achtervolgen pff.

  Reactie
  #5

  En hier is nog een van mijn mond weet niet of hier iets speciaals aan te zien is? Maar misschien is het beter om ook even de uitslagen van hem af te wachten want als daar alles negatief uitkomt kan ik ook niets hebben. Je weet maar nooit. Toch even geduld maar weer hebben. Wel bedankt dat je altijd antwoord geeft en me helpt. Excuses dat ik het weer vroeg. Ik vind het gewoon erg omdat ik er dit keer echt niets aan kan doen. Heb geen zin meer om altijd te moeten denken aan soa's.

  Reactie
  #6

  Onveilige seks en daarmee het risico op een soa is ALTIJD je eigen verantwoordelijkheid. Het maken van afspraken is natuurlijk prima, maar dan moet iedereen die wel nakomen. En daar kun je zoals blijkt niet altijd op vertrouwen. Je hebt een klein risico gelopen. Je kunt natuurlijk binnen 2 dagen nog geen klachten van een soa krijgen.

  Reactie
  #7

  Nee meneer. Ik schreef dat de laatste keer dat ik met hem contact had was op 2 mei. Dus de bekende 2 weken grens is al gepasseerd. En toen had hij nog geen seks gehad met die jongen die anale gonorroe heeft.

  Maar ik wil je echt bedanken dat je de moeite nam om dat hele verhaal te lezen. Het is ook een ingewikkelde situatie.

  Ik vind het zeer merkwaardig hoe ik hierop reageer. Mijn geest houdt me vaak gewoon voor de gek. Alles was prima nergens last van en hij liet het me gisteren horen en bam, gelijk beetje jeuk aan mijn anus en gevoel alsof mijn lymfeklieren gezwollen zijn. En ik overdrijf daarbij niet. Vanaf het moment dat ik hiervan wist kreeg ik weer schijnklachten.

  Hij gaat donderdag gelukkig al testen en tot die tijd stel ik hem maar gerust. Want hij maakt zich er zelf ook erg druk om. Ik heb hem ook echt aangeraden om voortaan met condoom te doen. Het was de eerste keer dat hij zonder deed en gelijk heeft de ander anale gonorroe... Ik blijf het vaag vinden. Ik durf hem eigenlijk niet te zeggen dat hij ook kans heeft gelopen op HIV en dat hij na 4 weken eigenlijk nog eens terug moet.

  Reactie
  #8

  Hij zou zich eigenlijk wel moeten laten testen op HIV. Want ook dat risico heeft hij gelopen !

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat heb ik hem ook gezegd maar daar reageerde hij niet op. Maar ik ken die GGD locatie en de artsen daar die zorgen er wel voor dat hij terugkomt. Het lijkt voor mij in ieder geval beter om voorlopig maar geen seks meer met hem te hebben voor mijn eigen gezondheid. En voor uw vrije tijd anders heeft u nog meer berichten om te beantwoorden haha. :')

  Heb ik wel nog een vraagje over gezwollen lymfeklieren aan je John. Hoe herken je die eigenlijk? Ik heb al meerdere keren eens gevoeld en het enige wat ik voel is een grote bult aan iedere kant en volgensmij is dat gewoon een spier. Mijn moeder is arts geweest en heeft ook geen gezwollen lymfeklieren kunnen vinden. Maar als ik denk aan gezwollen lymfeklieren doet mijn hals wel pijn. Zeker weer iets wat mijn geest doet dan. Ik merk wel dat sommigen om me heen af en toe genoeg van mijn overdreven zorgen hebben maar ik kan er niks aan doen. Ik heb gewoon alles aan mijn moeder gezegd want als ik volwassen genoeg ben om seks te hebben dan ook om het te vertellen en ze maakte zich meer zorgen om hem dan om mij??

  En u zegt ook al klein risico. Ik snap niet waarom ik zo extreem ben hiermee. Toen ik eerder dit jaar naar de GGD ging moest de arts lachen toen ze hoorde wat mijn reden was om te testen. Dat was dus ook alleen op basis van oraal contact. Ik ben nog jong (18) zal ik eroverheen groeien denkt u of is het iets waar wat aan gedaan moet worden?

  Reactie
  #10

  Als je last blijft houden van "overdreven" angsten voor ziektes, dan zou je daar wel iets mee moeten doen. Een psycholoog zou dan de aangewezen hulpverlener zijn

  Reactie
  #11

  Hoi John.

  Dat klopt ja. Als je opeens jeuk aan je anus krijgt nadat je zoiets hoort ligt dat meer aan je geest denk ik. Sowieso omdat het langer dan 2 weken geleden is. Vandaag ook last gehad van diarree van de stress.

  U doet niet aan kansberekeningen, en dat gaat ook helemaal niet dat weet ik ook wel, maar u kunt me wel zeggen of ik me zorgen moet maken om het feit dat hij zijn penis tegen mijn anus legde met de voorhuid over zijn eikel en waarbij hij niet naar binnen kwam. Kun je zo ook een SOA overdragen?

  Dan zou ik toch eerder last van mijn keel moeten hebben gehad want het oraal bevredigen duurde langer en was echt seks.

  Hij zegt zelf ook dat het niet kan omdat hij later met hem afsprak dan met mij. Dat zijn dus al 3 mensen die me zeggen dat de kans klein is... mijn moeder, u en hij.

  Maargoed ik wacht het allemaal rustig af. Mocht uit de testen blijken dat hij niks heeft kan ik ook niks hebben want heb alleen kans gelopen op chlamydia en gonorroe met dat contact. En als er wel iets wordt gevonden moet ik denk ik ook maar alweer naar de GGD...

  Het gevoel dat je kringspier samentrekt is zeker geen symptoom van een anale SOA he? Want dat is het enige wat ik voel.

  Reactie
  #12

  Het gevoel van samentrekken zal een gevolg van stress zijn.

  Reactie
  #13

  Hoi John.

  Heb de GGD gebeld om ook een afspraak te maken voor de zekerheid maar de vrouw aan de telefoon vond het te vroeg zei ze. Moet eerst afwachten tot de uitslag van hem bekend is voordat ik reden heb om te testen. Wel raar dat er dan gewoon geweigerd wordt om een afspraak te maken maar dat heb ik maar geaccepteerd en vriendelijk gebleven.

  Het is ook wel logisch ja. Vind het wachten alleen wel lastig daarom. Misschien is het goed dat de vrouw het weigerde want zo'n grote kans is er ook niet.

  Reactie
  #14

  Dat is dus een teken dat ik te ver ga met mijn zorgen.

  Reactie
  #15

  Je zou inderdaad beter even kunnen wachten. Misschien is er wel niks aan de hand

  Reactie
Reageer op: Op welke soa's heb ik kans gelopen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief