Diarre na pijpen

  • #1

    3 weken geleden heb ik een trio gehad met een stel. Wij hebben elkaar al man gepijpt (zonder wederzijds klaar te komen) Intiem zijn wij als mannen niet geweest. Ik ben wel intiem geweest met de vrouw, maar dat is gebeurd met condoom. Kan mijn diarre iets te maken hebben met het onveilige pijpen? En is er een kans dat ik nu besmet ben met HIV?

    Reageer
    #2

    Ik denk niet dat de diarree iets met pijpen te maken heeft. De kans op HIV is wel heel erg klein

    Reageer
    #3

    Ik lees wel dat diarree 1 van de symptomen kan zijn. De diarree gaat gepaard met zeer heftige krampen en buikpijn. Kunt u op basis van deze details misschien iets meer zeggen over mijn angst op een eventuele besmetting? En gaat diarree vaak nog gepaard met andere symptomen?

    Reageer
    #4

    HIV heeft veel meer symptonen dan diarree. Diarree is een symptoom dat bij zoveel dingen hoort dat het niet te linken aan specifiek HIV.

    Het lijkt er meer op dat je wat verkeerds hebt gegeten of een buikgriepje te pakken hebt.

    Reageer
    #5

    Oké, bedankt. Ik hoop dat u gelijk heeft. Ik wordt er namelijk heel onzeker van. Nog een laatste vraag: met welke andere symptoombestrijding zou de diarree eventueel gepaard gaan?

    Reageer
    #6

    En van welke soa zou diarree dan een symptoom moeten zijn ?
    Diarree, krampen en buikpijn zijn eerder klachten van een buikgriep, voedselvergiftiging, of door iets verkeerds gegeten

    Reageer
    #7

    Ik doel dan nog steeds op de SOA: HIV. Als ik Google raadpleeg, dan wordt er echt wel over diarree gesproken. Daarom ben ik nu heel onzeker. Wat is wijsheid in uw ogen, gewoon afwachten, of maak ik mij onnodig druk?

    Reageer
    #8

    Ik denk dat je je toch echt onnodig druk maakt. Wat HIV betreft althans

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oké, alvast bedankt voor uw geruststellende woorden. Groeten Thomas

    Reageer
Reageer op: Diarre na pijpen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief