Hiv opgelopen of niet?

  • #1

    Hey, ik ben een jonge van 20 en ben van België.
    Ik ben momenteel wat ongerust.

    Ik heb vlak voor de examens, (juni) een wit angine gehad (met witte stippe in de keel) na 1 kuur antibiotica was het weg.
    Nu midde juli kreeg ik terug witte stippen in de keel, voelde me goed, geen pijn, geen koorts, niets. Ik ben toen naar de dokter geweest en die gaf me een kuur amoxicilline. Maar 2 dagen na uitname van de antibiotica zag ik terug 2 klein stippeltjes.
    Ondertusse wel seks gehad met mannen, 1 keer zonder condool en sperma in mij, MAAR die was clean. Endan 1 keer gepijpt en een lading sperma in mn mond gekrege maar direct uitgespuugd.
    (maar nu is de vraag of ik risico gelopen voor hiv en andere soa's) nu ben ik wel ongerust dat als ik toen ergens een petieterig klein wondje had op die avond van dat pijpen dat het voldoende is om geinfecteerd te geraken met hiv?
    Daarna na mn antibiotica op was direct terug ne de huisarts gegaan, heeft in mn keel gekekeb en verklaarde mij genezen.... Raar

    2de iets:nu heb vandaag de dag terug witte stippe in mn keel, (beginnend) maar ik heb ook last van winderigheid en krampen en diarree(al 1 week) maar kan dat niet door het ontzettend warme weer en ijskoude dranken zijn? Of moet ik mij zorgen maken voor hiv?
    Mijn klieren zijn niet opgezwolle, geen koorts, alleen wel moe, diarree en witte stippe.
    Wat is uw oordeel?

    Reageer
    #2

    De kans op HIV is klein. Maar voor andere soa's is dat niet van toepassing. Laat een soa test doen

    Reageer
    #3

    Tandor, ik heb vandaag laten bloedtrekken. ben naar de huisarts geweest om te vragen waar die witte stippen achter in de keel vandaan komen maar hij gaf me het antwoord dat het recidiverend kan zijn van de wit angine... maar moet ik dat geloven?

    Bent u dokter Tandor?

    de dokter zei dat ik morgen mag bellen, ik laat u iets weten hier.

    maar de vensterperiode is toch iets dat opgeschoven moet worden om binnen 3 maand nog eens te teste want mij laatste keer seks is de 2 augustus geweest....

    is de kans dat HIV al zou zichtbaar zijn in een labo van vandaag, (dus een constatatie van 3 maand gelede) of dient Hiv langer nodig te hebbe om zichtbaar te zijn sinds mijn date in eind juni?

     

    Reageer
    #4

    Een HIV test kan 6 weken na het contact worden gedaan,

    Reageer
Reageer op: Hiv opgelopen of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief