Afscheiding

  • #1

    Hoi, ik ben een aantal weken geleden getest op Soa's en de uitslag was positief voor chlamydia. Toen een antibiotica kuur gekregen van 1x 2 tabletten. Maar nu ong. 3 weken na de kuur heb ik nog steeds last van afscheiding (helder en soms wit). Wat kan dit betekenen??

    Reageer
    #2

    Ik heb ter informatie niet overgegeven etc tijdens de kuur. Ik heb wel last gehad van de bijwerkingen (veel diarree) dus denk ik dat de kuur wel zijn werk heeft gedaan. Maar het gaat mij meer om de betekenis van de afscheiding die ik nog heb

    Reageer
    #3

    Ook geen seks gehad of gemasturbeerd tijdens en de eerste 7 dagen na de kuur?

    Wanneer he je last van de afscheiding? de hele dag door?

    Reageer
    #4

    bedankt voor je snelle reactie.

     

    Geen seks gehad, wel gemasturbeerd tijdens de kuur..

    Er is geen specifiek moment wanneer ik afscheiding heb, 's ochtends is het meestal helder, maar zoals net in de middag was het duidelijk wit..

    Reageer
    #5

    Ga in ieder geval terug naar de huisarts, laat een controle test voor chlamydia doen en je urine op kweek zetten om te kijken of er geen urineweginfectie is.

    Reageer
Reageer op: Afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief