Vermoeidheid en extreem lang slapen

 • #1

  Goeiedag,

  Sinds paar weken word ik moeilijk wakker. Wil alleen maar dooslapen, en overdags wil ik lieft ook 1 keer per dag slapen merk ik. Ik ben wel zwanger. Kan dit de reden zijn of niet? Natuurlijk heb ik ook extreme vermoeidheid, is het noodzakelijk om afspraak te maken bij de huisarts? Kan er onderliggende ernstige aandoeding zijn?

  Reageer
  #2

  Het kan van de zwangerschap zijn, maar toch goed om even naar de huisarts te gaan

  Reageer
  #3

  Bedankt voor de reacties, laats ben ik geweest in september met deze klachten en hebben ze bloed laten prikken. En toen zag het wel goed er uit. Alleen beetje lage ijzer heb ik sinds heel lang.
  Ik heb zelf gezocht wat de oorzaken misschien kunnen zijn. En zag toevallig ook heel veel over rare aandoeningen waar ik me ging verdiepen. O.a. Leukemi? Dat je daardoor heel erg moe hoofdpijn etc kan hebben. Op 22-09 hebben ze bloed laten prikken. Ik heb me uitslagen van die dag als bijlage gevoegd. Ik begreep niet echt wat wat is. Mijn vraag is als u kan kijken of er iets wijst dat te laag is of juist te hoof wat bij leukemie hoort. En kan het zo zijn dat het sinds dien veranderd is ? Dus zal ik het anders vragen, kan het zijn dat dat de oorzaak kan zijn bij mij nu? Dat toen me bloedwaardes goed eruit zagen maar nu wel wijzen op leukemie? Kan dat ?

  Reageer
  #4

  Hierbij mijn bloeduitslag van 22-09

  Reageer
  #5

  Je hebt bloedarmoede en dat veroorzaakt ook je klachten. Voor leukemie is er geen enkele aanwijzing

  Reageer
Reageer op: Vermoeidheid en extreem lang slapen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief