Gevoel van geen lucht krijgen in de slaap

  • #1

    Hoi,

    Ik kan normaal moeilijk in slaap vallen (duurt lang). Vandaag sliep ik zo na een uurtje denk ik, begon ik nachtmerries te krijgen dat ik een hond op wou tillen (mijn hond, pitbull) die is 30 kilo maar kan ik zeg maar wel op tillen nu in me droom droomde ik dus dat ik die optilde maar zo erg verstijfde dat ik omviel en niet kon praten bewegen of ademen. Dit begon steeds om de paar seconden terug te komen en steeds erger dat het niet alleen bij de hond op tillen was maar ook toen ik probeerde mijn vriend wakker te maken in mijn ‘slaap’ ik kon niet bewegen, kreeg geen lucht, kon niet naar lucht happen & dan na 30 seconden lukte dit uiteindelijk. Heb ik heel veel moeten huilen heb daarna het hem verteld en moest echt heel veel moeite doen om adem te gaan halen. Ook wanneer ik gewoon zat te wachten dat je ademhaalt lukte niet moest echt na blijven denken adem in adem uit.

    Ik heb die dag goed gegeten, het is nu 04:14 en durf niet meer mijn ogen dicht te doen. Ik ben heel bang dat er iets gebeurt dalijk in mijn slaap en ik niet meer wakker kan worden.

     

    Wie herkent dit of wie kan mij helpen..

    Ik ben een meisje van 17 jaar (165,5 cm & 53,7 kilo)

    Met vriendelijke groet,

     

    Kelsey

    Reageer
    #2

    Hallo Kelsey

     

    Mijn tante heeft dit ook een aantal keer gehad

    De laatste keer is ze inderdaad niet meer wakker geworden en gestorven in haar slaap....

    Ik raad aan zo snel mogelijk naar de huisarts te gaan!

    Reageer
Reageer op: Gevoel van geen lucht krijgen in de slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief