Reuma factor

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik ben 46 jaar en heb sinds 2 jaar veel klachten die toenemen.
    Denk hierbij o.a aan moeheid, tintelingen in de benen, krachtverlies, afvallen en een slechtere motoriek. Na een lang traject ziekenhuizen is er nog geen specifieke diagnose.
    Nu blijkt de reumafactor iets verhoogd te zijn (37) maar waardes voor auto immuun ziekten (ANA en ASA) zijn normaal. Ik twijfel of ik nog door wil gaan met onderzoeken of gewoon moet accepteren dat mijn gezondheid achteruit gaat. Zou een verhoogde reuma factor nog een aanknopingspunt zijn en zal ik de stap richting reumatoloog nog nemen of is dit zinloos nu de andere waardes wel goed zijn?
    Iemand met ervaring of tips?
    Dank jullie wel!

    Reageer
    #2

    Ik ben vrijdag op gestaan met verschrikkelijk pijn in mijn voet.
    Nu hen vie de dokter prednisolon gekregen maar de pijn neemt nog niet af 5 tabletten. Maar nu is mijn voet erg dik en daarbij ook mijn onderbeen. De dokter heeft aangeraden om de voet hoog te leggen maar dan dit de voet juist heelveel pijn.ik dan ook bij niet op voet staan zijn er mensen ik die het zelfde ervaren.

    Reageer
Reageer op: Reuma factor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief