Voorvocht

Online ZorgZus
  • #1

    Smaakt voorvocht hetzelfde als sperma?

    Reageer
    #2

    Nee, er zit we een klein verschil in. Maar dat is vooral afhankelijk van wat er gegeten of gedronken is, wat het sperma betreft.

    Reageer
    #3

    Misschien een beetje off-topic, maar ik loop met een vraag rond en kan het antwoord hierop niet vinden..

    Vorige week maandag en afgelopen zaterdag seks gehad alleen met condoom. Deze na de daad gecheckt of er gaatjes in zaten door er water in te laten lopen. Wij hebben geen gaatjes kunnen ontdekken. Wel is er bij het condoom omdoen eerst per ongeluk deze een stukje binnenste buiten om de penis gegaan. Daarna juist en correct omgedaan, maar nu is het zo dat wij bang zijn dat er misschien wat voorvocht op het condoom is blijven zitten. Nu heb ik forums gelezen dat mensen 'door het condoom heen' zwanger zijn geworden, maar zelf heb ik daar mijn twijfels bij of dat wel eens kan? Maar toch ben ik bang op een zwangerschap.. Iemand die mij hier wat over kan vertellen?

    Reageer
    #4

    Als een condoom goed wordt gebruikt en deze niet scheurt, raak je niet zwanger.
    In voorvocht zitten in principe geen levende spermacellen tenzij er kort van tevoren een d=zaadlozing zou zijn geweest.

    Reageer
Reageer op: Voorvocht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief