Wat moet ik doen?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik hoop dat iemand me hier kan helpen. Ik heb gisteren (7 maart) samen met m'n vriendin geslachtsgemeenschap gehad. Ik heb elke keer een nieuwe condoom gebruikt als ik klaar kwam. Helaas waren de condooms op (3) en konden we de verleiding niet weerstaan om het nog een keer te doen zonder condoom. Ik ben niet in haar "gekomen" en ik heb als het goed is ook geen voorvocht gehad, dat weet ik echt niet zeker.

  Mijn vriendin was op 29 februari ongesteld geworden en het eindigde rond 5/6 maart met bruin bloed als ik het zo mag omschrijven.

  Ik hoop niet dat ik mijn vriendin zwanger heb gemaakt.

  Dankjewel voor de hulp.

  Reageer
  #2

  Dat was niet zo verstandig. Als je net voor de laatste keer zonder condoom niet plassen bent geweest, zou het kunnen dat er sperma in de urinebuis aanwezig was en dat eruit is gekomen. Daar zou ze dan in principe zwanger van kunnen raken. De kans is niet echt groot, maar wel aanwezig.

  Het beste zou zijn om toch z.s.m. de Morning After Pil te gebruiken.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Wat moet ik doen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief