Lichaam niet onder controle na orgasme

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    ik ben een man van 22 en heb al 4 jaar een relatie met mijn vriendin. Tot voor kort hadden we een vrij normaal seksleven. De laatste weken ondervind ik echter lichamelijke problemen. Op het moment dat ik klaar kom begin ik elke keer over mijn hele lichaam te trillen en "stoot" bewegingen te maken. Mijn bekken en rug verplaatst zich ongecontroleerd. De grootte van de bewegingen lijkt op de normale bewegingen die ik maak tijdens de seks. In het begin had ik slechts enkele stootjes. Nu worden het er steeds meer en het duurt steeds langer voor dit over gaat. Het probleem stopt het snelst wanneer ik uit mijn vriendin haar vagina kom en mezelf even tot rust probeer te brengen. Het is echter niet het gevoel dat ik plots hartkloppingen ofzo krijg.

    Is er iemand die dit probleem ook al heeft gehad of de oorzaak hiervan kent? Zou dit probleem kunnen wijzen op zuurstoftekort in de hersenen? Te zware inspanning? Vorm van epilepsie? Hersentumor?

    Reageer
    #2

    Tijd voor een nieuwe vriendin

    Reageer
    #3

    Ik ben V (40) en de eerste reactie op jouw vraag slaat natuurlijk nergens op. Ik ondervind hetzelfde en laat het maar gewoon gebeuren. Kennelijk hebben sommige mensen extreem heftige orgasmes waarbij het hele lichaam reageert. Geniet er van en maak je verder niet ongerust.

    Groetjes, Yfke

    Reageer
    #4

    (v) 21 jaar geeft niks hoor betekend gewoon dat je het heerlijk vind ik tril daarna ook heel erg me handen benen en kan er niks aan doen hahaha maarja ik heb zoiets van dan weet mijn vriend in iedergeval dat ik helemaal gek van hem werd hihi xx

    Reageer
    #5

    het is een normale reactie hoor, het zijn de spieren die je de hele tijd aan het opspannen bent en nadien los laat. zie het als dat je spieren een elastiek is en je trekt de elastiek uit elkaar tot het spant dan je raakt de elastiek en trekt het in het midden en lat je los.. resultaat is dat het blijft trillen ^^ geen schrik het is perfect normaal 😀

    hopelijk helpt dit ^^

    Reageer
    #6

    Dit had een ex vriendin van mij ook. Heftige schokken direct na de sels. Het schijnt het in 'schokken' ontspannen van het lichaam te zijn. Ongevaarlijk. Wel raar om mee te maken.

    Reageer
    #7

    Ik heb dat ook héél heftig. Schrok er zelf ook van want het duurt een behoorlijke tijd voordat het ophoudt (30 min?) en dan kan er nog af en toe een stuip uit komen 😉 Het is net alsof het orgasme in mijn hele lijf zit, ik maak me er daarom ook maar geen zorgen om. Wel een beetje raar en schrikken voor de ander misschien.

    Reageer
Reageer op: Lichaam niet onder controle na orgasme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief