ouders willen bepalen over mijn relatie

Online ZorgZus
  • #1

    ik hou zoveel van mijn vriend.ik ben al 6jaren met hem.vanaf toen ik 14jaar was had k hem leren kennen.toen ik 15werd hadden we een relatie na mijn verjaardag gemaakt.hij kan me nog niet verwennen met alles wat ik wil.enige wat hij voor mij altyd kan kopen is een yscream.omdat hij een schoolgaande is.mijn ouders zet me zo aan een kant omdat ik geen adere wilt zoeken die wel geld heeft.iedereen praat over mij.ik vraag de heer mij nooit uit elkaar te zetten.ik heb elke dag hoofdpijn.ik blijf thuis.wat moet ik doen??

    Reageer
    #2

    Dus van je ouders moet je een andere vriend zoeken omdat deze jongen geen geld heeft? Wat is dat voor rare instelling van jouw ouders. Willen ze soms dat je een vriend hebt die jou gaat onderhouden? Ik neem aan dat je zelf ook nog op school zit en na je studie toch wel wilt gaan werken om voor je eigen inkomen te zorgen zodat je niet afhankelijk bent van anderen? Meisje, volg je hart en zorg dat je van niemand afhankelijk bent.

    Kimmie

    Reageer
    #3

    Pfff, een vriendje dat wél dure cadeaus kan betalen? Sturen je ouders je direct in de armen van lover-boys. Liefde draait niet om geld, maar om gelukkig zijn met elkaar en houden van en respect. Geld is bijzaak.

    Reageer
    #4

    dan gaat het jaren lang ng duren voordt wij al afgestudeerd zijn..thnx vr jllie reacties

    Reageer
    #5

    Geld maakt niet gelukkig hoor. Een studie wel.

    Reageer
Reageer op: ouders willen bepalen over mijn relatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief