Geen gevoel

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb nu al 3 bedpartners gehad en tijdens geen van deze relaties een orgasme tijdens de seks gehad. Ik had de seks voor hun en vaak omdat ik het uitdagen heel erg leuk vind. In mijn 2e relatie ben ik klaargekomen tijdens het vingeren en trilde ik op mijn benen. Het eerste moment van de seks doet zeer en brand daarna voel ik er niet heel erg veel van. Eerst is het leuk, daarna verveeld het en mag ie van mij stoppen. Ik slik nu wel medicijnen (paroxetine) en daar schijn je niet van klaar te kunnen komen, nu lukt dit wel met de vinger zelf..maar niet tijdens de seks. Mijn vriend heeft me nog nooit veel aangeraakt om het te proberen, maar het aangeven vind ik ook niet erg fijn. Hoe kan ik dit oplossen en gaat het me ooit lukken? Ik heb ook niet het idee bij alle gehad dat ze mij wilde plezieren.. ik heb het wel gezegd van de week en toen beledigde ik hem. Ik ben eigenlijk heel erg bang dat dit nooit gaat lukken en ik nooit echt kan genietenm, lig er ook een beetje bij van ..'nou, ben je al klaar'? want het doet me niks, ja het is even spannend daarna niet meer. We doen het meestal op de normale manier en 1 of 2 x ik boven op, maar heb nog niet erg veel ervaring. Tips alsjeblieft

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hai, heel veel vrouwen komen niet klaar door penetratie. Het gaat om het spel, laat hem je clitoris eens verwennen. Ontdek jezelf en maak hem duidelijk wat jij fijn vindt, dan komt een orgasme echt vanzelf. Lukt het wel met een vibrator?

    Groetjes Anna

    Reageer
    #4

    Het spijt me, ik heb net dezelfde ervaring gehad,mijn man wou me ook niet geloven toen ik het hem vertelde en vroeg of ik frifide was. Ik kan mezelf makkelijk tot een hoogtepunt brengen al is het wel anaal wat ik nu nog regelmatig doe als hij de voeten uit is. Zelf had ik ook gehoopt op hulp die er van nergens gekomen is, dus blijven faken.

    Reageer
    #5

    Wat lijkt me dat verschrikkelijk om te moeten faken voor je eigen man. Waarom geef je hem geen aanwijzingen hoe hij het bij jou zou kunnen doen om je wel tot een orgasme te krijgen? Daar kunnen jullie toch gewoon over praten?

    Groet Emma

    Reageer
Reageer op: Geen gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief