Aandrang om te moeten plassen bij vingeren

 • #1

  Hoi hoi,

  Ik zit met een vervelend probleem, Als ik door nu mijn ex gevingerd werd kreeg ik hele erge aandrang om te plassen. ik heb het gevoel dat als er druk op me vagina komt dat ik moet plassen. Ik ben bang dat het straks als ik seks heb ook zo is,
  Herkent iemand dit??

  Gr

  Reactie
  #2

  Hallo,

  dit herken ik zeker en ik kan je ook vertellen wat het is! Dit is namelijk het gevoel dat vooraf gaat aan ejaculatie (squirten)(Ja, vrouwen kunnen echt ejaculeren!). Je moet zeker niet stoppen wanneer je het gevoel krijgt dat je moet plassen! Ontspan en laat het gevoel gewoon over je heen komen. Daarna zal er een geweldig orgasme volgen. En zo kun jij squirtend klaarkomen! Zorg natuurlijk wel dat je van tevoren geplast hebt zodat je blaas zeker weten leeg is.

  Ik heb in het verleden heel vaak het gevoel gehad dat ik moest plassen tijdens het vingeren of tijdens de seks. Op dat moment stopte ik dus en rende ik vlug naar het toilet.
  Nu ik weet wat dit gevoel nu echt betekent, kan ik er alleen maar van genieten!
  Dus, ontspan en geniet! Ben je nog steeds een beetje bang? Probeer het dan eerst eens bij jezelf.

  Liefs, Italiana

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Precies, squirten... Laat je gaan...

  Reactie
  #4

  Ik weet niet of dat een sarcastisch bericht was maar squirten is toch onderhand geen taboe meer.

  Reactie
  #5

  Oeps! Sorry! @ Anne
  Dacht even dat jouw bericht van de topicstarter zelf kwam haha!

  Reactie
  #6

  Bedankt voor t reageren, ik zal het is een keer uit proberen. hebben jullie er zelf ook of nog last van van?

  Groetjes

  Reactie
  #7

  Hai, ik squirt inderdaad meestal ook en de eerste keer was ik eigenlijk alleen maar verbaasd. Nu tijdens seks hebben we er wel een handdoek bij, want het kán een erg natte boel worden. Overigens is het vocht kleurloos en geurloos, dus het is echt geen urine. Het is een heel bijzonder lekker gevoel. Niet te vergelijken met clitoraal klaarkomen. Enfin, geniet er gewoon van.

  Groetjes, Anne

  Reactie
  #8

  Me ex had ook precies hetzelfde probleem, nadat we op onderzoek zijn uit gegaan en het de vrije loop hebben gegeven was het idd geen urine maar een hevige straal genot!!

  xx

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  @ anoniem,
  Nee, geen 'last'. Het gevoel dat je moet plassen is vervelend.. Al helemaal tijdens de seks. Dat gevoel blijft ook. Alleen heeft het nu een andere betekenis 🙂
  Nu je weet wat dit gevoel nu echt betekent, zal je juist van dat gevoel kunnen genieten! Omdat je weet wat voor 'n genot er volgt!

  Reactie
  #10

  Ik krijg ook het gevoel dat ik moet plassen tijdens de seks, maar als ik het niet onderdruk dan gebeurt het ook daadwerkelijk dat er plas uit komt. Mijn vriend heeft er niet zo'n probleem mee (integendeel) maar van mij hoeft het toch liever niet...

  Reactie
  #11

  Dat is geen urine, dat heet squirten.

  Reactie
  #12

  @Lana

  Geloof me, het is urine, bij mij wel in ieder geval.

  Reactie
  #13

  Bij mij is het ook urine.. Het ruikt er in ieder geval heel hard naar..
  Ik ben ook gaan rond zoeken wat dat "squirtvocht" nu eigelijk is, en niemand weet echt zeker waar dit vocht vandaan kwam.. Er is niets in het vrouwenlijk geslachtsorgaan dat zo'n waterig vocht aanmaakt, dus de meeste gyneacologen en seksuologen zijn het er over het algemeen mee eens dat het urine is..

  Reactie
  #14

  Hallo, ik herken dit heel erg goed als ik mij zelf vingeren dan voelt het ook als of ik moet plassen je moet er niet aan denken en gewoon door gaan want je plast niet het lijkt alleen zo !?

  Reactie
  #15

  ik heb het zelf ook. Ik moet altijd plassen als ik klaarkom...

  Reactie
Reageer op: Aandrang om te moeten plassen bij vingeren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief