gevoel dat je moet plassen

  • #1

    Hoi,

    Ik heb sinds een maand of iets langer steeds het gevoel dat ik in dezelfde situaties heel erg moet plassen maar naar eigen ervaring helemaal niet moet. Als ik bijvoorbeeld met de bus ga of in college zit komt dit gevoel steeds naar boven. Soms is dit zo erg dat ik de bus of college uit moet omdat ik anders een soort van paniekerig gevoel krijg. En als ik dan eenmaal naar de wc ga lukt het plassen niet of komt er maar een kleine hoeveelheid uit. Ik heb bloed laten onderzoeken maar daar komt niets naar boven. Verder heb ik het gevoel dat het meer tussen de oren zit en dat het psychisch is. Kan iemand mij hier mee helpen?

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Ach wat vervelend, je zit een beetje in een kringetje. Heb je je urine ook al eens laten onderzoeken? Als dat in orde was, kun je dan proberen het te bespreken met je huisarts?

    Reageer
    #4

    heb het zelfde probleem moet 4keer in een uur naar de wc ga vesicare haalen heb je er geen last meer van

    Reageer
    #5

    Cranberry tabletten helpen de functie van de blaas te ondersteunen en verstevigen.

    Reageer
Reageer op: gevoel dat je moet plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief