diarree na slikken

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,
    Mijn vriendin krijgt binnen 1 uur na het slikken van mijn sperma hevige diarree. Waar kan dit aan liggen en wat kunnen wij er aan doen? (ze wil zelf ook slikken, maar niet de gevolgen ondervinden)...

    Any ideas?

    Reageer
    #2

    Wat jammer dat hier nog geen reactie op is. Ik (vrouw) heb hier ook echt last van. Binnen 2 uur zeker 3 a 4 rennen naar de wc met zeer dunne diarree. Hoop er ook achter te komen wat oorzaak is en of op te lossen is.

    Reageer
    #3

    Kom op zeg, dit is toch geen dringende vraag?! Dan spuug je het toch weer uit!

    Reageer
    #4

    Ik ben blij dat ik niet de enige blijk te zijn met dit probleem, maar begrijp ook niet waarom...

    Reageer
    #5

    Ik had er voorheen nooit last van. (Van dezelfde man) Maar nu plots word ik snachts wakker en moet rennen. Ik vind het verschrikkelijk en snap er niks van? En maar gissen wat het zou kunnen zijn.

    Reageer
    #6

    Hoi, ik heb er nooit last van gehad... Nu, na de overgang heb ik dat ook tot mijn grote schrik... hoe en waarom ... zou t niet weten... ik las net op een forum dat het wellicht iets met de zuurgraad te maken zou kunnen hebben... ik denk van niet want ik heb er verder nog nooit last van gehad... pas na mijn 60ste...zeg maar... BIZAR en niet leuk...

    Reageer
    #7

    Ik heb precies hetzelfde na slikken hevige diarree.

    Reageer
    #8

    Ik heb dit ook. Na 45 minuten dunne ontlasting... vooral op nuchtere maag erg veel last van. Na een beschuitje gaat het wel weer, maar verstoort mijn sex leven. Mijn leeftijd is 47 jaar en ik heb hier alleen bij mijn huidige (sinds 3 jaar) partner last van.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hoi allemaal

    de sperma van de man kan in het vrouwelijk lichaam een vervelende werking hebben. Veel vrouwen hebben ren paar uur na de seks laat van diarree, dit komt omdat het sperma in de baarmoeder terecht komt en dit geeft een reactie in het vrouwelijk lichaam wat kan leiden tot diaree. Of dit ook geldt voor het doorslikken bij orale seks weet ik niet zeker maar dit klinkt gelijk ook minder vreemd dus waarschijnlijk heeft dit okk hiermee te maken.

    een tip om de diaree te voorkomen is seks hebben met een condoom of niet in d'r vagina klaar laten komrn, dus ook bij orale seks

    succes

    Reageer
    #10

    Hallo, ik heb zondag mijn vriend gepijpt hij was gekomen en ik heb geslikt. ik had voor mijn bezoekje bij hem al maag krampen maar dat kwam waarschijnlijke door de lange autorit voor ik naar hem ging. Toen had ik hel gepijpt en nu heb ik sinds 3 dagen Diaree en buikkrampen.. net het gevoel van je regels maar ik heb ze niet, nu is het donderdag en is het al veel minder en de buikkrampen trokken in de middag langzaam weg.. wat raar fijn om te horen dat ik me geen zorgen moet maken? Of is dit iets anders? Kan iemand me misschien helpen?

    Reageer
    #11

    Het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat je maag-darmproblemen iets te maken hebben met het doorslikken van het sperma. Uiteindelijk is die hoeveelheid (sperma) toch niet zó groot om een dergelijke irritatie te verwekken. Denk eerder toch dat het gewoon toeval is. En als je echt twijfelt voor de toekomst, slik niet door en spuw het onmiddellijk uit of gebruik een condoom. Een condoom is minder fijn natuurlijk. Minder spontaan en de opgebouwde spanning en het heerlijke spuitgevoel bij het klaarkomen vallen dan weg....

    Reageer
    #12

    Heb hetzelfde probleem, als ik mijn huidige partner zijn sperma slik, dan heb ik binnen 1 a 2 uur last van diarree. Na 2 of 3 x naar de wc rennen is het weer voorbij. Bij mijn vorige partner slikte ik ook zijn sperma, en had daar nooit last van. Het enige wat me daarbij wel op valt is dat mijn vorige partner zoet sperma had, dus de eerder gedane opmerking dat het iets met een zuurgehalte te maken zou kunnen hebben klinkt mij wel aannemelijk.

    Reageer
    #13

    Nou het kan geen toeval zijn als al deze dames hetzelfde probleem ervaren en ik zelf ook. Als je hier geen last van hebt kan je er niet over oordelen door zulke dingen te zeggen?

    Reageer
    #14

    Ook ik had er last van, wel de dag nadien pas.. Ben er nu al bijna een week goed ziek van

    Reageer
    #15

    Ik zelf heb ditzelfde probleem, vooral bij anale seks, wanneer mijn vriend klaarkomt in mijn anus, heb ik binnen 2 uur diarree, en dit houdt een aantal uur aan.

    Ik las net in een artikel dat er inderdaad een stofje in sperma genaamd prostaglandine zit. Dit kan zorgen voor buikkramp en diarree.
    "Prostaglandine zorgt ervoor dat je spieren, in dit geval die in je baarmoeder en darmen, vaker ontspannen en samentrekken dan normaal. Die samentrekkingen leiden tot diarree."

    Reageer
Reageer op: diarree na slikken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief