weet geen raad meer!!!

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben een vrouw van 30 jr. En heb een relatie met mij vriend al bijna 4jaar. Alles ging goed in het begin, we sexten elke dag wel 3x. we gingen samen winkelen, film kijken, praten ect. Je kent het wel hoe het gaat.

  Na 2jr niks meer! we hebben bijna nooit meer sex, we doen het 2 keer in een maand en alleen wanneer hij er zin in heeft.Als ik zin heb dn heeft hij geen zin. Maar als ik geen zin heb en hij wil dan moet ik hem geven!!
  We doen nooit meer wt samen. Ik heb 3 kinderen en ik breng ze s'ochtend naar school en hij haalt ze op. ik kom thuis van werk ik kook stop de kinderen in bed geef hun aandacht en zit op de bank met hun tekenfilms te kijken. Mijn vriend die gaat liever playstation spelen. Of hij gaat de hele vond achter internet zitten. Alleen mar marktplaats kijken en facebooken doet tie. Of hij zit de hele dag op zijn kamer. We kussen bijna nooit. het is nooit dat we lekker met elkaar gaan kussen het is alleen een kusje als hij thuis komt en als ik hem spontaan een kus wilt geven dan liever niet anders gewoon snel een kusje. Ik heb zovaak met hem daarover proberen te praten. Maar dat lukt ook niet! hij geeft niet eens aandacht om te luisteren! hij zit terwijl ik prat achter de pc, of hij loopt constant weg om iets te pakkken of hij gaat zich klaar maken. en als ik vraag of tie serieus ff naar mij wilt luiteren dan zegt tie ik ljuister tog. Heel onbeschoft vind ik dat zelf. En als tie luistert zeg tie dat hij er niks van snap dat ik zo doe en dat voor hem alles goed gaat en niks te klagen heeft! Oja en als we praten dan heb ik uren gepraat en hij heeft geen woord gezegt, niet eens een uitleg van waarom we geen sex hebben of waarom we niet kussen. Soms probeer ik dn de aandcht te zoeken om zelf lekker me ding te doen maar nee hoor het interseeert hem niet eens pas wanneer we naar bed gaan en ik zit nog op de bank vraag tie kom je slapen?! en soms weet hij dat ik geirriteert ben omdat als hij thuis komt gelijk achter de pc gaat negeert hij me gewoon. soms zijn we thuis maar praten niet eens met elkaar!!!

  please help wat kan ik doen?

  Reageer
  #2

  je kan 2 dingen doen: doorgaan of stoppen met deze relatie.
  het klinkt nou niet dat je gelukkig bent met deze man en vlgs mij hebben de kinderen ook niet veel aan hem. Doet hij wel dingen met ze, of met z'n allen als gezin?
  alleenstaande moeder met kinderen zijn is moeilijk, maar soms ben je eenzamer IN een relatie dan ZONDER/
  vraag hem wat hij wel, zeg dat je er serieus over nadenkt of het de moeite nog wel is..... en kijk dan goed hoe hij reageert.
  doe dit niet als hij aan de computer zit, maar zeg dat je serieus met hem wil praten.
  is hij misschien verslaafd aan de computer? probeer eens of er afspraken gemaakt kunnen worden over de tijd aan de computer/
  wil je echt niet alleen verder, ongeacht wat hij zegt, dan moet jij je erbij neerleggen dat dit het dus is voortaan..... dit de rest van je leven....
  veel sterkte en wijsheid, Brenda

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Als ik met hem praat en er verdrietig ervan word, dan zegt hij altijd: Ach schatje we houden tog van elkaar en als we gewoon bij elkaar liggen voelt het goed aan. De kinderen geeft tie als hij ze heeft opgehaalt wel even allemaal aandacht of hij neemt ze weekends mee boodschappen doen of ff wandelen. Over zijn computeren hebben we nog geen afsprken gemaakt. Hij komt eerder dn mij thuis dan gamend hij of zodra ik kook en de kinderen gaan met elkaar spellen ziet hij gelijk een kans om te gamen. als de televisie bezet is gaat hij lekker achter internet zitten of muziek luisteren in zijn kamer.

  Ik weet niet wil het soms wel uitmaken maar als ik denk dat hij tog wel lief kn zijn dt hij tog help met de boosdchappen en als ik wat vraag om wt te doen doet hij het.

  Maar echt liefde sex, kussen en praten ho maar! ik snap het niet. terwijl ik wel alles probeer om het leuk te maken. Dus sexy aan kleden, hem verleiden kusjes geven echt laten zien. maar nee geen sex. of hij vind dat ik het vraag en foceer dat hij er geen zin in heeft!! maar na een week wanneer hij er zin in heeft dan moet ik me wel overgeven aan hem.

  heel moeilijk....

  Reageer
  #4

  Heel goed Mandy dat je hier over nadenkt. Een volgende stap zou zijn dit gewoon eens tegen hem te zeggen, en als hij niet luistert het gewoon nog eens zeggen, net zolang tot hij het echt gehoord heeft. Dan weet hij tenminste wat je denkt.

  Reageer
  #5

  Volgens mij is dit een fase waar ieder jong stel doorheen gaat. Ik vind er weinig opvallends aan behalve dat jullie er niet met elkaar over praten alsof het een onderwerp is dat niet besproken mag worden of zo. Ik ben het eens met Merel, dit kun je toch gewoon aan hem zeggen. Waarom doe je dat niet?

  Reageer
  #6

  Jullie hebben alle 2 helemaal gelijk!

  Het is normaal in een relatie om gevoelens te uiten. Als ik er al over begin dan geef hij mij gewoon geen antwoord op mijn vraag. Als ik heb een simpele vraag stel: Vind je niet dat we dingen uit moeten praten?
  krijg gewoon geen antw. Dan vertel ik hem wel wt mij dwars zit, dan kijk ik hem aan dan rolt hij met zijn ogen op een manier van pff mens wat zeur je nou. Of waar heb je het over alles is tog okay?!
  Elke vraag dat ik stel moet ik constant zeggen ja toch? wat vind jij?
  Dan is het ja ja ik snap niet wat de probleem is? dan word ik geirriteert en dan word het een ruzie. Maar dan flap hij dingen wel uit maar dan hele oude koek waar ik dan zeg van waarom zeg jij dan niks als jij met iets zit? of hij zegt heel snel van dan ga ik toch weg want volgens jou doe ik het tog nooit goed genoeg. Als je wilt dat ik weg ga zeg het dan gewoon(net of tie wilt weggaan!)

  Maar uitpraten doen we nooit want dan ben ik verdrietig en dn komt hij weer met van sgat geef me nou tog eens een kusje, ik hou zoveel van jou.
  waarom doe je altijd verdrietig. En dan is het over en de volgende dag weer het zelfde heel frustrerend!

  En als ik begin over sex dan zeg tie ook altijd ja als het niet genoeg vovoor je is zoek je tog maar een ander.

  Reageer
  #7

  Ik zeg het al maanden het dringt gewoon niet door!! misschien is hij gewoon niet volwassen genoeg?

  Reageer
  #8

  Wie nier horen wilo moet voelen zei mijn moeder als ik niet luisterde. Daar zat wat in... Hij denkt dat je het niet meent waarschijnlijk, of hij vind het niet erg als je bij hem weggaat.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Weet je wat het is. Als ik niks zeg en gewoon normaal doet, dus hem zijn ding laat doen en hem gewoon toelaat mij aandacht geef wanneer hij wil. En sex met hem heb wanneer hij een keer zin in heeft.Of niet met hem erover praat! lijkt het net of we de perfecte relatie hebben.

  Reageer
  #10

  Ja Mandy en toch is het jouw probleem, en jij laat het probleem jou overkomen...

  Reageer
  #11

  O dat is heel vervelend. Het is lastig dat je er niet echt over kunt praten maar probeer dit trucje eens: als hij wil, laat je je niet overgeven. Hard to get weet je wel 🙂 vinden sommige mannen wel leuk. Zeg gewoon dat jij dit keer ff geen zin heb, doet hij toch ook zo vaak? Schepje erboven op: extra sexy aankleden en nee zeggen.
  Niet te lang volhouden natuurlijk.
  Of probeer eens een romantisch dineetje ofzo. Geen sex, maar gewoon romantiek, alleen jullie 2 🙂 Zo krijg je hem misschien weer aan de praat en wordt jullie relatie wat beter.
  Het kan best zijn dat het een van die mannen zijn die zijn gevoelens niet wil uiten. Sommige mannen zijn gewoon zo en daar is vast wel wat aan te doen maar daar kan ik je geen advies op geven, sorry. Of misschien zit hem iets dwars ofzo, waardoor hij zich zo gedraagt? Er zijn nog veel opties, heb geduld, als dit allemaal niet lukt... tja...

  Reageer
  #12

  Hallo Allemaal,

  bedankt voor al jullie reacties. Ze hebben allemaal geholpen!

  Ik heb gedaan wat iedereen heeft gezegd. Ik heb met hem gesrpoken en volgehouden todat hij ging luisteren en al de punten waar ik mee zit benoemd! Heb ook geluistert wat vanitity heeft gezegt met "hard to get"
  heeft ook goed geholpen. Beetje negeren en zeggen van vandaag niet.

  Maakte hem onzeker!! dus zo ben ik aan de praat gekomen en hij doet nu echt zijn best. Geeft me meer aandacht, geef me meer kusjes dan normaal. Zelf sexen met mij doet hij meer! hahaha. Hij vraagt zelf als hij een potje mag gamen en als ik dat goed vind:) Dus het gaat goed!

  De groeten.

  Reageer
Reageer op: weet geen raad meer!!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief