ik wil bloeden na het vrijen

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo

  Ik zou eerst zeggen : ik ben een christelijk meisje en ik ga binnenkort trouwen, en mijn vriend en famillie hebben liever dat ik maagd blijf tot me huwlijk. Terwijl ik eigenlijk al ontmaagd ben , dus ik bloed niet meer na het vrijen . Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik wel ga bloeden ? ik dacht mischien aan een maagdenvliesoperatie maar bloed ik dan wel zeker?

  Reageer
  #2

  Ik vind het niet zo vreemd dat je geen reacties hebt gehad want wat moet hier nou serieus op gezegd worden. Ik heb uberhaupt nooit gebloed, ook niet bij mijn 1e keer. Als je voldoende ontspannen bent hoeft dat ook helemaal niet. Dat hele ontmaagde is zo ontzettend overtrokken. Een operatie zou denk ik door geen arts uitgevoerd worden want het slaat echt nergens op. Weet niet hoe je het desijds opgelost heb maar een fles ketchup is goedkoper!

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  En de rest van je leven met een leugen leven.

  Reageer
Reageer op: ik wil bloeden na het vrijen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief