Date heeft 0 ervaring -erectieproblemen

Online ZorgZus
 • #1

  Mijn date heeft 0 ervaring met vrouwen.
  Hij wil graag verder, maar kan geen erectie houden/ heeft moeite er 1 te krijgen.

  Aftrekken, pijpen of de daad zelf. Hij zegt dat hij het graag wil en begint inmiddels ook steeds zelf om verder dan zoenen te gaan. Alleen zodra ik hem aanraak zonder broek aan wordt of blijft hij niet stijf. Hij zegt zelf dat het de spanning is.

  Hoe kan ik hem helpen. Want ik lees steeds sfeer creëen of even niet de aandacht op vestigen. Maar dit werkt dus ook al weken niet.
  Heb voorgesteld dat hij zichzelf laat klaarkomen in het bijzijn van mij, maar ook dit lukt niet. Drank of iets om de spanning weg te nemen kan ook niet, want hij drinkt/ rookt/etc. Niet.

  Onze opties zijn een beetje op?

  (Begrijp me niet verkeerd, ik vind het prima nog een maand of wat te wachten, maar hij wil het zelf graag)

  Reageer
  #2

  Even voor de zekerheid: heb dus pijpen en aftrekken gedaan, maar zonder klaarkomen bij hem. Op 2x na kwam er ook geen voorvocht vrij en dat heeft hij zelf wel.

  Hij is 38 en heeft met mij ook voor het eerst gezoend.

  Reageer
  #3

  Bulte stress. Vooral omdat hij 38 is en geen ervaring heeft en jij wel. Gigantisch faal angst in een visuele circle. De oplossing: Sildenafil , 50 of 100 gram. Viagra dus. Ik heb dit zelf ook gebruikt bij het daten omdat het van de spanning niet lukte. Hiermee lukt het altijd en kwam
  Ik over die drempel. Heeft mij altijd zo goed geholpen.
  Hij zou naar de huisarts kunnen gaan met dit verhaal, grote kans dat de huisarts wat voorschrijft! Waarschijnlijk moet je zelf betalen maar dan is het wel door een professional voor geschreven en geregistreerd. Is het eenmaal een keer gelukt dan is de druk van de ketel.

  Reageer
Reageer op: Date heeft 0 ervaring -erectieproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief