weet echt niemand dit ?

Online ZorgZus
 • #1

  Transseksueel/Hop Korrels: Hoi, ik ben een transseksueel van 20 jaar. Ik had een paar vraagjes! Sinds een paar maanden terug heb ik mij laten opnemen voor de behandeling van man-vrouw. Maar ze zeiden mij algauw dat dit nog even ging duren om mij te laten beginnen met hormonen omdat er een lange wachtlijst is.

  Nu heb ik zitten zoeken op internet en nu las ik dat je als je heel veel hop korrels neemt, je ook hetzelfde effect krijgt als bij gewone medicatie (het gaat niet over breast grow) maar gewoon hop korrels.

  Nu heb ik gisteren bij een drogisterij een potje met hop tabletten gevonden maar heb ze niet mee gebracht omdat ik niet weet wat voor effect deze korrels hebben.

  Dus heeft er iemand ervaring? Weet iemand hoe ze werken? Wat ze doen? En wat ze met je innerlijk doen zoals je humeur? Of kan iemand mij helpen ?

  Alvast bedankt en groetjes!

  Reageer
  #2

  als jij van man vrouw wil worden, dan komt er meer voor kijken dan veel hopkorrels slikken. Denk dat, als ze al wat zouden doen, ze in grote hoeveelheden verkocht zouden worden en dat iedereen er over zou praten en veel vrouwen i.p.v een borstvergroting, deze korrels zouden slikken.

  Nu over jouw behandeling:
  je wordt in een ziekenhuis begeleid, krijgt gesprek met psychiater en inderdaad begint de behandeling met hormonen, die hormonen doen meer dan alleen zorgen voor borstgroei, er is nml meer voor nodig om een vrouw te worden dan alleen borsten. Het is een zeer ingrijpende beslissing, je bent nog zo jong en ze willen heel zeker weten dat dit voor jou goed zal uitpakken.
  heb dus geduld, alleen dan komt het goed.
  sterkte en succes, Brenda

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Transseksualiteit is gecompliceerde materie. Even wat hop slikken om een wachttijd door te komen, voegt weinig toe aan de zin van de wachttijd.
  De wachttijd is onderdeel van de behandeling om de persoon de kans te bieden en te laten overwegen of de geslachtsverandering geen tijdelijke wens is maar een structureel verlangen met permanente gevolgen die onomkeerbaar zijn.
  Hiervoor is gekozen omdat de ervaring leert vanuit psychoproblematiek dat dit verlangen naar een geslachtsverandering in bepaalde gevallen een diepere problematiek verborgen hield. Het zorg bieden aan vraagstukken die dieper liggen dan het aannemen van een andere sekse, kan gerichter de problematiek verhelpen waarmee iemand kampt.

  Reageer
  #4

  Dat is niet juist. De behandeling begint met het helder krijgen van mogelijk achterliggende pathologie en het aanbieden van bedenktijd.

  Reageer
  #5

  ah ook bedankt !

  Reageer
Reageer op: weet echt niemand dit ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief