Wat kan dit zijn

 • #1

  Hallo.
  Ik hoop dat iemand me hier verder kan helpen.
  Sinds een paar maanden,zit in begin overgang,ben ik extreem ingesteld(2 pakjes ruim maandverband in 24 uur),heb ik veel tussen bloedingen,veel pijn onderbuik en onderrug en linkerzeikant onder buik,pijn verergerd na gemeenschap ook bij maar het toilet gaan,..
  Was gestopt oktober met de pil maar toen ik de ellende helemaal tot uitbraak gekomen.
  Nu adviseerdeen mij zes maanden non stop een sterkere pil Noranelle te slikken en dan terug te komen.
  Pijn en bloedingen zouden dan moeten verdwijnen.
  Eerste keer zei andere arts enkel dun baarmoedslijmvlies en toen was er enkel veel en vaak bloedverlies en soms pijn en nuet veel pijn zegt andere arts pil pakken alles verdwijnt dan als wonder.
  Gezien ik dit een beetje raar en vaag vind vraag ik het hier even na.

  Reageer
  #2

  Ik zou persoonlijk bij twijfel terug naar de huisarts gaan en een verwijzing naar een gynaecoloog vragen. Ipv op een forum waar helemaal géén artsen zijn vragen welke arts gelijk heeft.

  Reageer
  #3

  Bij bij een specialist geweest en het vreemde was dat deze meteen bij binnenkomst vragen stelde of ik allergisch bent en of er kanker in de familie zat wat wel zo is maar verder niets en hij schreef die pil voor

  Reageer
  #4

  Ga dan voor een second opinion naar een andere gynaecoloog

  Reageer
Reageer op: Wat kan dit zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief