Iets houd me tegen om het te doen maar ik wil het

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben 15 jaar en heb een vriendje van 18 hij is heel rustig met me en wacht tot ik er klaar voor ben we hebben wel al voorspel gehad ( vingeren, aftrekken, en hij die aan mn borsten komt of de bewegingen doet maar dan met kleren aan..) ik heb wel altijd het gevoel dat ik het wil doen en er klaar voor ben maar iets houd me tegen bv wat als het niet past of het niet lukt of als ik het niet kan zo een beetje stress ik neem geen pil maar we hebben wel condooms maar ik weet zelf niet zo goed wat me precies tegen houd als we bezig zijn met voorspel vraagt ie soms of ik klaar ben en dan twijfel ik even maar zeg ik gwn nee maar eigenlijk wel maar dn ben ik bang dat ik ga bloeden ofso of ja ik weet het echt niet iemand tips of redenen?

  Reageer
  #2

  Ik ben geen dokter maar ik zou zeggen praat er met hem over wat je dwars zit. Je lijkt last te hebben van (faal)angsten, en de enige manier om dat te doorbreken is het gewoon te doen letterlijk en figuurlijk. Begin gewoon met praten, met je vriend of of vriendinnen en je zal er vanzelf achter komen wat er aan de hand is.

  Als je hem kan vertrouwen zou ik gewoon eerst samen iets ontspannends doen en daarna rustig de controle los laten.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Dankje.. nu 3 weken later ben ik er van af ik heb er idd met hem over gepraat hij zij alsje het zelf wil hoef je zelf geen ja te zeggen.. alsje me afblokt nee op stop zegt weetk dat je niet wil en hij accepteert dat enorm hij zij alske wel wil dtk hem gewoon moest laten doen.. dus bij deze bedankt!

  Reageer
Reageer op: Iets houd me tegen om het te doen maar ik wil het
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief