Online ZorgZus
 • #1

  Hoi ik ben een meisjes van 16 en val me hele leven op jongens maar ik had een keer een seksuele gedachtes over meisjes en toen voelde ik een soort kort schrokje/steekje in mijn vagina. Nu ben ik bang dat ik er opgewonden van Raakte. Heb toen nog een paar keer nagedacht over iets seksueels met vrouwen en kreeg toen ook af en toe weer zo’n korte schrok/ steek. Maar het kan misschien ook komen door stress of spanning wat ik heb bij zo’n gedachte en dat dat Dan de oorzaak is van die steek in mijn vagina. Moet ik mij zorgen maken over mijn geaardheid? Ik ben van mezelf een persoon die snel stresst en te veel nadenkt over dingen

  Reageer
  #2

  Je hoeveelste topic over hetzelfde onderwerp is dit vandaag?
  Het is voor iedereen makkelijker en prettiger als je gewoon één topic aan houdt en wacht tot daar iemand op reageert.
  Telkens weer een nieuw topic maken heeft echt geen enkel nut.
  Als je nog iets wilt toevoegen, doe dat dan onder je bestaande bericht en maak niet nog een keer eentje met weer hetzelfde onderwerp.....

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Hoi meisje van 16..

  Vervelend dat je zo'n last heb van stress en je snel zorgen maakt!

  Je geaardheid of voorkeur is bij niemand helemaal 100% hetero of 100% homo/lesbisch, en toch kun je ook weer niet zeggen dat alle mensen bi zijn. Mensen die heel hard roepen het een of het andere te zijn, of zelfs afkeur te hebben van.., blijken later vaker juist te gaan twijfelen.

  Je zou kunnen zeggen dat seksuele voorkeur een dimensie is waarop je op momenten in je leven wat heen en weer kunt schuiven. Vaak voel je (als je jezelf dat toestaat) op een gegeven moment aan of je voorkeur meer naar de ene kant of andere kant gaat (of meer in het midden blijft). 70-30, 90-10, 50-50, enz.

  Het ontdekken van hoe dat voor je werkt, wordt vooral een stressding als je het snel of heel duidelijk en precies wil weten, of als je jezelf niet toestaat om dingen uit te pluizen, omdat je er iets van vindt. En dat is zonde van het plezier dat het je kan geven.

  Zo'n ontdekkingstocht hoort heel erg bij jouw leeftijd. Het is een periode waarin hormonen sowieso meer dan normaal door je lijf gieren, en alles (wie ben ik, wat wil ik, wat vind ik) nog tijd (en ruimte) nodig heeft om te ontwikkelen.

  Ik hoop dat je jezelf die ruimte ook gunt en vooral plezier hebt in wat je meemaakt. Wat dat ook is.

  Reageer
  #4

  Bedankt voor je reactie. Denkt u dat dat korte steekje/schrokje dat ik voel in mijn vagina komt omdat ik opgewonden ervan raak of een soort stressreactie is?

  Reageer
  #5

  Ik heb vaker last van spiertrekkingen in mijn benen door stress

  Reageer
  #6

  Hoi,

  Ik zou als je nieuwsgierig bent hoe het bij jou werkt, eens kijken of je die steekjes of spiertrekkingen vaker krijgt als je aan vrouwen/meisjes/mannen/jongens denkt of naar ze kijkt.. Misschien weet je dan snel het antwoord.

  Wat anderen zeggen over je heb jij niet zoveel aan, want niemand kan letterlijk lichamelijk voelen wat jij voelt. Iets kan door een spiertrekking komen, iets kan door opwinding komen, en/of door allebei..

  Reageer
  #7

  Stel het is opwinding ben ik dan lesbisch? Ben nog nooit aangetrokken gevoeld tot een vrouw alleen tot manne

  Reageer
  #8

  Hoi,

  Ik heb het geprobeerd uit te leggen in het derde bericht bij dit topic. Lees het nog eens!

  Alles is mogelijk, niets is of-of. En nu weet je nog net niets. Ik gun je dat je de ruimte neemt om alles uit te zoeken. Zonder oordeel, zonder haast.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Bang
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief