Condoom rolt omhoog tijdens of na seks

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,

  Ik maak me nogal (onnodig misschien) zorgen om het volgende. Afgelopen vrijdag hebben m'n vriendin en ik seks gehad met een condoom. Tijdens de seks zat het condoom er voor zover ik weet gewoon goed erom. Erna heb ik haar gevingerd en zij met m'n penis gespeeld waardoor het condoom een beetje terug omhoog gekropen is. Ben niet klaar gekomen in het condoom maar kan er mogelijk voor vocht aan de zijkant van het condoom naar buiten zijn gelopen terwijl het condoom naar boven is gekropen? Maak me hier namelijk best wel zorgen over. Kan ze zwanger zijn geworden of is de kans er niet?

  Reageer
  #2

  Zo raakt ze echt niet zwanger

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Mijn angst is dat er wat voor vocht naar buiten is gekomen met het naar boven rollen weer van het condoom. Is dit reëel of niet? Of kan dat niet zomaar?

  Reageer
  #4

  Het was geen sperma, daar raakt ze dan ook niet zwanger van

  Reageer
  #5

  Dat klopt maar kan natuurlijk ook zaadcellen zitten in voor vocht. Kan er denk je vocht uit het condoom komen als het naar boven rolt? Begrijp dat dat alleen gebeurd als het mogelijk te strak zit dus de kans is klein dan?

  Reageer
  #6

  Er kan vocht uit komen, maar in voorvocht zitten biologisch gezien geen levende spermacellen, tenzij er enkele minuten vooraf nog een zaadlozing zou zijn geweest er niet meer geplast is.
  "zij met m'n penis gespeeld waardoor het condoom een beetje terug omhoog gekropen is" dit is eigenlijk ook niet de bedoeling.

  Reageer
  #7

  Dat was na de penetratie, dus ben zelf nu bang dat er vocht per ongeluk op mijn hand is gekomen en bij haar erin. Is het mogelijk om zo zwanger te worden of schat je de kans laag in? Volgens mij zat het voorvocht nog wel in het reservoir boven in het condoom maar weet niet wat er zegmaar aan de zijkant er uit kan lekken mocht het per ongeluk naar boven zijn gerolt.

  Reageer
  #8

  Ze raakt zo echt niet zwanger hoor

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Condoom rolt omhoog tijdens of na seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief