• #1

  Is het mogelijk voor een vrouw om haar libido te verwijderen/verlagen?

  Alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  Ja, dat kan. Vele antidepressiva hebben deze bijwerking en ook medicatie die het testosteron verlaagt heeft dit effect. maar kort gezegd, ja dat kan dus.
  Vaak is het juist omgekeerd, maar als je er last van hebt te veel en te vaak opgewonden te zijn, kun je dat met de huisarts overleggen. Er zijn aandoeningen die deze klacht kunnen veroorzaken. De overlast is dan wel ernstig en moeilijk om mee te leven, het is geen kleinigheid van af en toe een opgewonden bui te veel...

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Ik neem al antidepressiva (Serlain),maar dit verlaagt mijn libido niet.
  Ik wil gewoon zeer graag ervan af, ik haat het.Is er niets dat ik kan nemen dat zal helpen?

  Reactie
  #4

  Indien u antidepressiva gebruikt, bent u dus al onder behandeling van een arts. Bespreek uw medisch probleem van uw libido met de behandelend arts.
  De oorzaak kan erg verschillend zijn en daarmee de behandeling die voor u gepast kan zijn. Dit kunt u alleen met uw eigen dokter doen.

  Reactie
  #5

  Ik zal het bespreken met mijn arts.
  Bedankt voor jullie hulp.

  Reactie
  #6

  Ik heb hetzelfde probleem en zou graag weten wat ik er mee aan moet. Maar om nu naar een onbekende huisarts te gaan, gaat mij te ver.
  Ik heb verder gevonden, dat alcohol, grapefruit, margarine, sigaretten, koekjes en wit brood slecht zijn voor de libido.
  Verder kan je dus kiezen voor medicijnen zoals cyproteron, triptoreline, maar dat heeft weer naar bijwerkingen. En je helemaal kapot trainen in de fittness-zaal kan ook altijd nog. Maar ik hoor graag nog alternatieven van jullie.

  Reactie
Reageer op: Libido
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief