Impotent?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi, ik ben een man van 20 jaar. Sinds kort heb ik problemen met het krijgen van erecties i.c.m libidoverlies. Het is allemaal erg geleidelijk gegaan over een periode van 3 weken. Het begon met het libidoverlies en daarna kwamen de erectiestoornissen. Ik heb een vriendin waarmee ik inmiddels geen seks meer heb, omdat het mij simpelweg niet meer lukt. Geen zin, geen erectie. Ik heb zelfs geen ochtend erecties meer. Ik maak mij hier zorgen over. De informatie op Google wijst uit dat ik een onderliggende ziekte zou kunnen hebben, maar ik heb geen enkel symptoom van de genoemde ziektes (hart- en vaatzieken, diabetes etc), behalve de erectiestoornissen zelf.

  Ik voel mij verder gezond. Ik fitness 5 keer per week, eet gevarieerd en rook en drink niet. Volgens mijn BMI heb ik overgewicht, maar dat komt doordat ik nogal wat spiermassa draag.

  Wat is wijsheid? De huisarts bezoeken voor dit soort kwesties vind ik ongemakkelijk, dus dat zou ik sowieso niet zo gauw doen. šŸ˜¬

  Reageer
  #2

  Hoe groot ben je en wat weeg je?
  Gebruik je supplementen voor het sporten?
  Doe je fitness of krachtsport?
  Heb je veel stress en spanningen?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beĆÆnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ik ben 178cm lang en weeg 81kg met een buikomtrek van 83. Ik doe aan krachtsport en gebruik alleen creatine. Dit doe ik 6 weken lang en dan las ik een pauze in van 4 weken.

  Veel stress en spanning heb ik niet, maar ben wel altijd actief. Geestelijk en fysiek, moeite met stil zitten. Dit was voorheen ook al zo, dus ik kan niet goed inschatten of dit een rol speelt bij mijn probleem.

  Het komt voor mij dus echt uit het niets.

  Reageer
  #4

  Doe dan om te beginnen maar eens een stapje terug met de krachtsport. Te veel daarvan kan namelijk invloed op je libido hebben. Hoeveel uur doe je dat per week?
  Je bent 20 jaar, 178 lang. Een gezond gewicht zou dan rond 70 kg zijn. Je hebt dus wel overgewicht want spiermassa zal dat beslist niet allemaal zijn. Als dat wel zo was vraag ik me af waarom je creatine gebruikt.
  Je schrijft ook dat je gevarieerd eet, maar of dat dan ook gezond is, is dan nog maar de vraag. Je zou met het trainen dan toch gewicht moeten verliezen.

  Reageer
  #5

  Het lijkt alsof wij hetzelfde hebben alleen ben ik 25.

   

  Ik ben langs de uroloog geweest en die mijn bloed gecontroleerd en zei dat geen ziektes had en mijn testosteron is ook goed. Maar het probleem is nog steeds aanwezig geen idee hoe wat het kan zijn.

   

  Wellicht toch de stap maken om naar de huisarts te gaan ook ik had hier moeite mee maar het is heel normaal.

  Reageer
Reageer op: Impotent?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief