Geen seks

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo allemaal, Ik ben een man van 35 jaar. Reeds woon ik 7 jaar samen met ups en downs echter de laatste 3 jaar is er amper seks.
  Ik ben heel actief en zij niet. Nu hebben wij ook 2 kinderen samen maar mijn leven dwaalt de laatste tijd echter een beetje af. Ik zoek wat meer in onze relatie op het gebied van ons seksleven.
  Er is bijna geen aanraking en als er iets is is het 1-2 keer per maand maximaal en dat trekt echt letterlijk op niets.
  Ik ben het een beetje kotsmoe maar kan de stap niet zetten. Het is wat moeilijk om afstand te nemen van kids en Het lijkt wel of ik egoistisch ben als ik een stap zal zetten tot een relatiebreuk.. echter ben ik dus zelf ook helemaal niet gelukkig en zie me de rest van mijn leven niet zo aseksueel leven. iemand enig idee hoe te handelen in zo een situatie?

  Reageer
  #2

  Heb je dit ook al eens met je partner besproken?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ja vaak maar er komt geen verandering in. Nu heb ik het ook opgegeven en probeer me nu mentaal klaar te maken om de stap te zetten.

  Reageer
Reageer op: Geen seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief