Te vaak geil

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben de laatste tijd zo’n 12-16 keer per dag geil en volgens mij is dit veel te veel. Ik masturbeer ook 1-2 keer elke dag. Hoe kan ik minder vaak geil zijn? Ben een jongen van 14.

    Reageer
    #2

    Dag Noah,

    Zolang jouw opwinding niet in de weg gaat staan van je dagelijkse leven is er niks aan de hand. 1-2 keer per dag masturberen vind ik ook niet alarmerend, zeker als je dit net aan het ontdekken bent.
    Mocht je nou door het ‘geil zijn’ het idee hebben dat je je niet meer kunt concentreren of je er echt last van hebt, dan is er iets aan de hand. Maar als je door de dag heen af en toe geil bent en dagelijks masturbeert, is dit gezond.

    Reageer
    #3

    Ik ben dol op meisjes en ga graag en leuk met ze om. Alleen ze zijn bijna allemaal zo ongelooflijk mooi en daar ben ik veel te gevoelig voor. Ook als ik ze enkel hoor praten of als ze lekker ruiken raak ik opgewonden. Dan kan ik zo 50 erecties op een dag hebben en moet ik regelmatig masturberen om tot rust te komen. Ben nu bezig met mediteren om meer balans te krijgen en om te leren de aandacht te kunnen verleggen. Dat helpt wel, alleen de meisjes zitten ook vaak achter mij aan. En dan kan ik weer geen nee zeggen. Je bent dus niet de enige Noah.

    Reageer
Reageer op: Te vaak geil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief