weinig sperma

 • #1

  Sinds jaren is mijn hoeveelheid sperma niet om over naar huis te schrijven. Nu leef ik niet echt gezond maar welk soort voeding zou dat kunnen verbeteren?
  De bekende veel eieren eten ?

  Reactie
  #2

  De kwaliteit en kwantiteit van het sperma is niet direct te beïnvloeden door het veranderen van de voeding.

  Vanaf het 25e levensjaar neemt de kwaliteit van het sperma langzaam af.

  Roken, alcohol en drugs zijn slecht voor de kwaliteit van sperma. Stress en een slechte voeding en een matige conditie dragen bij aan de afname van de kwaliteit.

  Conclusie: gezond leven en niet roken en niet drinken, regelmatig sporten en stress vermijden.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  De beste manier om sperma te bewaren is in loshangende testikels. Dan is de temperatuur het beste. Strakke onderbroeken verhogen de temperatuur en dat is niet goed voor de kwaliteit van sperma. Vermijd ook warme baden, strakke fietsbroeken en bijvoorbeeld laptopgebruik op schoot.

  Reactie
  #4

  Ik heb ook eens een artikel gelezen dat soja producten(zit vaak in aziatische gerechten) de hoeveelheid aanmaak van sperma verminderd.

  Reactie
  #5

  Over Soja lees hier:
  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=soja+product+less+sperm&meta=

  Ook is het al bewezen dat producten zoals koffie en chocolade het lichaam constant aktief houden. Net zoals koffie je slaap weg neemt en je lichaam aktief maakt.
  Ik at vroeger ook altijd elke dag chocolade vla en ik kan me nog goed herinneren dat ik toen ook altijd een erg hoge sexdrive had. Verder zou pure donkere chocolade ook je bloeddruk en vaten verbeteren.

  lees hier:
  http://longevity.about.com/od/lifelongnutrition/p/chocolate.htm

  Er zit dus echt wel iets in pure chocolade dat aktief iets met je lichaam doet. Probeer het eens uit op je probleem met weinig sperma zou ik zeggen.

  Reactie
  #6

  Weinig en dun sperma
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/197531-Weinig-en-dunne-sperma...-1-bal-hangt-lager.html

  Kracht ejaculatie
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/138009-Kracht-ejaculatie.html

  Het 'spuit' niet echt meer
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/223129-Probleem-met-klaarkomen-geen-soawat-wel.html

  Reactie
  #7

  Ik neem tabletten om de sperma productie te verhogen, en ik moet zeggen dat het werkt. De claim dat je ongeveer 4 keer meer spuit klopt (dikker en veel), je moet je natuurlijk dan niet iedere dag aftrekken. Zeker als je een dag of 4 je aftrekt tot bijna spuiten werkt goed. Wat geweldig is is dat ik het spuiten door de pillen veel beter kan controleren, en het klaarkomen intenser is. Zelfs als ik al "leeg" ben, kan ik hem weer na een uur overeind krijgen. Die controle is verslavend, en kan ik mijn hoogte punt uitstellen en mijn vrouw zeker 30 min. hard neuken (dwz op de knieën diep stoten) wat ik eerst niet vol hield, na 5 min zo geil dat ik al kwam.
  Met die pillen ben ik net zo opgewonden maar ik het controle en geniet ik dat ik haar zeker kan laten klaarkomen zonder mijn hooft te verliezen en zelf te spuiten. Ik voel me dan net een porno ster als ik haar kan laten komen, en dat ook tijdens de daad te zeggen: jij gaat nu klaarkomen.
  Alhoewel ik dacht ze in principe niet wat het "harde" werk was niet zie ik haar genieten als ik met woorden als "ik ben een dekhengst" in een hoog tempo diep stotend op de knietjes klaar neuk.
  Een ander punt is dat ik s'ochtends intenser klaar kom (na de avond er voor ook te hebben gespoten). Door de pillen is de voorraad dan wat aangevuld, dunner maar het spuit wel lekker, en dan denk ik alleen aan mezelf (aangezien ze al bevredigd was de avond ervoor).
  Overigens heeft mijn vrouw heeft geen idee dat ik de pillen neem, waar komt dat allemaal vandaan?...
  Nadeel is dat ik nu door het controle gevoel heb dat ik sex verslaaft aan het worden ben, en steeds meer mijn grens wil verleggen, en droom met meerdere vrouwen te gaan neuken, om te zien hoe lang ik het vol houd. Ik denk dat mijn lichamelijke conditie nu het struikelblok is (en mijn vrouw haha).
  Resume, dit is geen bla-bla verhaal, en ik wou dat ik ze eerder ontdekt had. (enne ik rook, drink en heb stress stoppen zal wel helpen maar die pillen zijn beter!)

  Reactie
  #8

  Anoniem,

  Wat zijn het voor pillen? Hoe heet het en waar zijn ze te krijgen?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: weinig sperma
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief