dik/weinig sperma

 • #1

  hallo sinds een paar weken valt t mij op dat ik heel weinig en dik sperma heb.
  ik trek me een paar keer per week af en heb 1 keer seks per week met mn vaste partner. normaal heb ik altijd dunner en veel meer spermaproduktie,

  gr man van 35

  Reactie
  #2

  Heb je verder geen klachten?
  Bij het plassen, tijdens de zaadlozing, aan je teelballen of in het gebied tussen je scrotum en je anus?

  Reactie
  #3

  Nee eigenlijk niet behalve snachts een keer uit bed om te plassen

  Reactie
  #4

  Ook erg gele urinekleur

  Reactie
  #5

  Hoeveel drink je per dag in totaal?
  Is er iets verandert aan je eetgewoontes?
  Gebruik je medicijnen?

  Reactie
  #6

  Geen medicijnen, koffie en water drink k, soms savonds een biertje, verder normaal eet patroon, mn sperma is zo dik ineens, t drupt er maar wat uit, ben beetje ongerust maar durf er niet mee naar de dokter

  Reactie
  #7

  Omdat je toch vrij regelmatig zaadlozingen hebt, zou het ejaculaat eigenlijk dunner moeten worden. Het ejaculaat bestaat uit spermacellen en vocht dat komt uit de zaadblaasjes en de prostaat. Het indikken van het ejaculaat is dus inderdaad vreemd. Ik denk dat je er toch goed aan doet om even bij je huisarts langs te gaan.

  Reactie
  #8

  Oké waar zit u aan te denken dan? Zou t iets ernstigs kunnen zijn?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat is moeilijk te zeggen. Er zouden wat dingen nagekeken moeten worden en onderzocht om daar antwoord op te kunnen geven. Iets ernstigs denk overigens niet meteen aan. Een vergroting van de prostaat of een ontsteking zou eventueel een mogelijkheid kunnen zijn. Maar dat is allemaal goed behandelbaar.

  Reactie
  #10

  Ik kan me nog herinneren dat ik 18 was, mijn jongeheer stond tot wel 6 keer paraat per dag en in die tijd was een keer of 3 masturberen per dag normaal.

  Toen ik 19 was draaide ik mijn eerste porno film, goed getraind had ik veel seks en ejaculeerde ik meerdere keren per dag. Daar tegenover stond een strakke maar voedzame dieet, weinig tot geen alcohol en geen medicijnen/drugs,veel sport en genoeg rust.

  Mijn sperma was relatief dun en voor de film was het mooi als je een keer of 7 a 8 flink kon spuiten .

  Inmiddels dat leven achter me gelaten, en is mijn seks leven een wat normaler leven gaan leiden, heb ik nu te maken met medicijnen en drink ik zo af en toe alcohol.

  Mijn sperma tegenwoordig is wat dikker? minder wit/gelig en tijdens klaarkomen ejaculeer ik niet meer zo heftig en ver.

  Alles heeft te maken met je leeftijd maar ook zeker met je leven stijl  en voeding patroon.

  Zorg dat je voldoende beweegt, water drinkt, genoeg fruit en groente binnenkrijgt en belangrijke voedingsstoffen. Voor mannen ga naar de drogisterij en haal zinktabletten deze zorgen na je 25e dat alles goed blijft werken en de kans op prostaatkanker later geminimaliseerd wordt.

  Sperma is een goede pijler voor je algehele conditie en gezondheid.

  Bekijk het per week ,zorg ervoor dat je geen seks hebt tussendoor of masturbeert en bekijk kritisch je kwakje na elke week en pas daar kleine dingen op aan in je voeding en leef patroon, en je zal zien dat het helpt!

  Kom je er niet uit, vraag je huisarts om advies of doorverwijzing, succes !

  Reactie
Reageer op: dik/weinig sperma
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief