Aambeien weggesneden

Online ZorgZus
 • #1

  Beste allen, ik heb afgelopen donderdag (na 15 jaar met een inwendig aambei gelopen te hebben). Mijn aambei weg laten snijden. Ik had de volgende last(en) ervan, telkens na toilet bezoek gezwollen fel rood en pijnlijk, ik dacht altijd dat deze een uitwendige was. Maar na een bezoek bij de chirurg bleek het een inwendige te zijn, deze echt net net binnen de anus en wanneer die zich opzwelde kwam die tot buiten m’n anus. Ik kon toen gwn niet rechtop zitten van de pijn, en eindeloos crème smeren zag ik niet meer zitten. Er is vooraf de operatie met de vinger gevoeld rondom de anus en met een camera, daarbij werd bevestigd een inwendige aambei, maar in de tussen tijd een 2e aambei op komst, dit x een uitwendige maar is een kleine waar k nu geen last van heb.

  mijn vraag is aan de mensen die geopereerd zijn:: hebben jullie na de eerste paar dagen na de operatie, nadat je je behoefte doet, een stekend soort van opgezwollen achtig voelende pijn rondom de anus ? En verdwijnt dit gevoel na een 2 weken ? Het lijkt alsof k gevoelsmatig voel of de aambei er nog zit , alhoewel k 4 dagen geleden ben geopereerd geweest,  m et een plaatselijke verdoving. Ik ga er echt vanuit dat ik nooit never meer onder t mes hiervoor hoef te liggen dit is echt geen doen.

  kwa pijn, de 1e dag heb k pijn gehad lichtjes, maar vanaf 2e dag tot heden is 4e dag, heb k alleen een stekend opgezwollen achtig pijn gevoel rondom de anus bij toilet bezoek, hadden de andere dit ook ?.
  ik heb na de operatie dat stukje mogen zien, en het was wel een flinke stuk van. 3 cm in lengte.

  Reageer
Reageer op: Aambeien weggesneden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief