wat voelen jullie tijdens het penetreren?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben laatst ontmaagd geweest en we hebben ondertussen al meer dan 7 keer seks gehad.
  Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik voel niks prettigs. hij is normaal geschapen dus daar licht het niet aan, ik voel zijn penis wel in mijn vagina, maag niks prettigs. Wat ik bij mijn clitorus voel is helemaal anders. Wat voelen jullie?

  Reageer
  #3

  Eerlijk voel ik bij penetratie ook niet heel veel. Op zn hondjes wel meer maar dan voel ik vooral veel druk. Ik raak meer opgewonden van het idee van de penetratie, dat hij in mij zit zegmaar. Het gevoel gevuld te zijn dan valt soms tegen. Ik kom ook niet tot een hoogtepunt op deze manier. Je moet zelf uitzoeken wat jij lekker vind. En veel uitproberen.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #4

  Mijn vriendin en ik besteden veel aandacht en tijd aan het voorspel om zo opgewonden mogelijk te raken. Dan wordt alles ook veel gevoeliger en dus prettiger. Mijn meisje is heel lieflijk en elegant gebouwd met een supermooi AA cupje, alles in een prachtige verhouding. Daarnaast smaakt ze zo heerlijk bij het zoenen. Dus ik raak vrij snel opgewonden van haar en moet dan even rustig aan doen om haar wat meer tijd te geven.

  Als ze zover is, en meestal is ze dan vochtig, ga ik haar nemen. Dat doe ik altijd van achteren omdat dat voor mij zo natuurlijk aanvoelt (en uiteraard ook een heel mooi aanzicht is!). Bovendien kan ik zo zorgdragen voor een goede en gevarieerde penetratie. Speelt ook mee dat mijn penis een bescheiden lengte heeft (stijf ca 10 cm), dus deze manier is niet zo gek. Wat helpt is dat ze zelf vrij nauw is van onderen en ze heeft doorgaans een positieve respons op de penetratie. Een tevreden meisje dus!

  Daarnaast is het goed om naar elkaars wensen te luisteren en is ook belangrijk om dingen uit te proberen. Het liefst vrijen wij overigens in de natuur, misschien ook wel een goede tip.

  Reageer
Reageer op: wat voelen jullie tijdens het penetreren?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief