wat voelen jullie tijdens het penetreren?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben laatst ontmaagd geweest en we hebben ondertussen al meer dan 7 keer seks gehad.
    Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik voel niks prettigs. hij is normaal geschapen dus daar licht het niet aan, ik voel zijn penis wel in mijn vagina, maag niks prettigs. Wat ik bij mijn clitorus voel is helemaal anders. Wat voelen jullie?

    Reageer
    #2

    Eerlijk voel ik bij penetratie ook niet heel veel. Op zn hondjes wel meer maar dan voel ik vooral veel druk. Ik raak meer opgewonden van het idee van de penetratie, dat hij in mij zit zegmaar. Het gevoel gevuld te zijn dan valt soms tegen. Ik kom ook niet tot een hoogtepunt op deze manier. Je moet zelf uitzoeken wat jij lekker vind. En veel uitproberen.

    Reageer
    #3

    Mijn vriendin en ik besteden veel aandacht en tijd aan het voorspel om zo opgewonden mogelijk te raken. Dan wordt alles ook veel gevoeliger en dus prettiger. Mijn meisje is heel lieflijk en elegant gebouwd met een supermooi AA cupje, alles in een prachtige verhouding. Daarnaast smaakt ze zo heerlijk bij het zoenen. Dus ik raak vrij snel opgewonden van haar en moet dan even rustig aan doen om haar wat meer tijd te geven.

    Als ze zover is, en meestal is ze dan vochtig, ga ik haar nemen. Dat doe ik altijd van achteren omdat dat voor mij zo natuurlijk aanvoelt (en uiteraard ook een heel mooi aanzicht is!). Bovendien kan ik zo zorgdragen voor een goede en gevarieerde penetratie. Speelt ook mee dat mijn penis een bescheiden lengte heeft (stijf ca 10 cm), dus deze manier is niet zo gek. Wat helpt is dat ze zelf vrij nauw is van onderen en ze heeft doorgaans een positieve respons op de penetratie. Een tevreden meisje dus!

    Daarnaast is het goed om naar elkaars wensen te luisteren en is ook belangrijk om dingen uit te proberen. Het liefst vrijen wij overigens in de natuur, misschien ook wel een goede tip.

    Reageer
    #4

    Ik vraag vaak aan mijn meisje 'wat heb je gevoeld?'
    En dan denk ik ook 'Ach, was ik maar een maand lang een vrouw'.
    Zodat ik weet wat een cyclus is.
    Zodat ik weet wat HET gevoel is voor haar.

    En dat is wederzijds.

    Maar we kunnen alleen maar afgaan op wat we zien en beleven.
    De gevoelens zijn niet te omschrijven.

    Zij vindt het lekker en krijgt orgasmen als ik met mijn tong haar lichaam bestrijkt.
    Op alle plekjes, behalven een.

    En penetratie vindt ze heerlijk, want dat is alleen voor mij.

    Een beet in haar nek.
    likken aan het oor.
    En delen van haar lichaam in mijn mond zuigen.

    Het gevoel niet te omschrijven.

    Maar samen gelukkig zijn......
    is het alles.

    Reageer
Reageer op: wat voelen jullie tijdens het penetreren?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief