• #1

  Ik had een vraag dokter ik heb seks gehad toen ik op mijn vriend was wzs hij klaargekomen maar niet in mijn vagina hij heeft het eruit gehaalt, en na 1 uur hebben we weer gehad zelfde ah ja ik neem ook de pil en ik ben ook in mijn stopweek ik ben tog dan beschermd he voorbeeld als hij in mijn vagina komt of niet komt is er dan risico voor zwanger te zijn ik ben tog beschermd.?

  Reactie
  #2

  Dan ben je gewoon beschermd

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Hij is niet klaargekomen in mijn vagina juist eruit gehaalt en zo gekomen en ik weet niet of er beetje op mijn vagina is gekomen ik heb direct geplast en goed gewassen dus ik ben tog beschermd en er is tog geen risico voor zwangerschap tog..?

  Reactie
  #4

  Je gebruikt de pil toch? Daar is die pil toch voor bedoeld. En ook in de stopweek ben je dan gewoon beschermd

  Reactie
  #5

  Ja tuurlijk gebruik ik ze ik maak me daarvoor beetje stress daarrom dank u voor reactie

  Reactie
Reageer op: Help
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief