Bloed na anaal inbrengen

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allen,

    Ben zelf een man van 23 en vind het soms fijn om wat anaal in te brengen. (Not sure if gay, maar goed) Dit is altijd goed gegaan met dingetjes die daar eigenlijk niet voor bedoelt zijn. (Lees: Allen massief, niet buigend) Ik ben ooit eens overgegaan op een grote met diameter 4,5 cm en merkte dat er toen een beetje bloed aan zat. De volgende dag de ontlasting en water rood natuurlijk. De dag daarna was het weer normaal. Ik ben toen gestopt en heb binnen 3 weken dat nog eens gedaan met hetzelfde resultaat. (Behalve het bloed bij ontlasten, en dit alles is zo'n 1 tot 1,5 jaar geleden) Ook het gevoel dat de ruimte binnenin kleiner/krapper is geworden sindsdien, dus dat je sneller tegen je einde zit. Ik heb 2 maanden helemaal niks meer gedaan en nooit meer die grote.

    Nu heb ik bij wat dan ook dat er een beetje bloed aanzit. Meestal op de zijkanten, niet op de kop z'n kant. Ik praat dan over een diameter van rond de max. 2,5 cm. Het gekke is, is dat het bij vingeren niet het geval is, zelfs niet bij 4. Ook na het vinden van bloed, het insteken van een vinger resulteert niet dat er bloed op mijn vinger komt. Het gaat er allemaal op zich niet moeilijk in, gebruik genoeg speeksel, misschien is het de diepte? Geen idee wat het kan zijn. Voel mij daarna, met uitzondering van vingeren, wel een beetje misselijk voor een half uurtje tot een uur en daarna heb ik nooit meer last totdat ik het weer doe. Ik zou de laatste tijd graag een sex speeltje willen die hiervoor wel geschikt is, maar ben er ook bang voor dat het zelfs dan aanhoud, en dus voor niets koop. En zoals de meeste zeggen; niet echt de 'ballen' om naar de dokter te gaan. Qua ontlasting nooit bloed op gevonden behalve die ene keer.

    Beetje nieuwsgierig geworden wat dit nou zou kunnen zijn. Misschien toch maar dokter bezoekje, maar liever niet. Maak mij niet extreem veel zorgen omdat dit voor het eerst dus al 1,5 jaar geleden gebeurde.

    Leuk verhaal, lekker kort ook... Maare, alvast bedankt ๐Ÿ˜›

    Reageer
    #2

    Met de klachten die je hebt zou ik toch maar eens stoppen met dingen erin te stoppen en eerst eens naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #3

    Dat is makkelijker gezegd dan gedaan haha. Toch maar eens overwegen dan...

    Reageer
Reageer op: Bloed na anaal inbrengen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief