Ik ben bang

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi ik ben bang dat ik homo ben maar ik weet niet wat er is ik ben 13 en heb sinds een tijdje dit ik vind het niet fijn en ik zou graag ook NIET homoseksueel willen zijn, tijdens het aftrekken kijk ik wel gewoon hetero porno eik nou niet echt opgewonden van gay porn, ik het dat 2 keer gekenen ik vond er helemaal niks aan. Ik heb denk ik trouwens denk ik wel een aangstoornis omdat ik van dingen die er gebeuren met mijn lichaam heel snel en heel erg bang wordt. Alstublieft help. Ik weet niet wat ik moet doen

  Ik word er spaansbenauwd van
  Doei

  Reageer
  #2

  Er is dus geen enkele reden of aanwijzing waarom je homo zou zijn. Waarom ben je daar dan bang voor? Je maakt je dus gewoon zelf bang.
  Misschien moet je voor je angsten toch met een psycholoog praten.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Dank u wel

   

  en misschien is die therapie wel handig

  Reageer
  #4

  Klopt het dat je angst stoornis er voor zorgt dat je de dingen waar je bang voor bent dat je die situaties uit de weg gaat en dat je een zenuwachtig gevoel krijgt als je over de angst nadenkt en er mee te maken krijgt. En dat je angst juist allemaal dingen zoekt die je angst bevestigen?

   

  Reageer
  #5

  dat is helemaal juist!

  Reageer
  #6

  Aah Oke, dat herken ik heel duidelijk. Ik heb t gevoel dat door mijn angst ik ook steeds ga nadenken over de angst en dan zoekt de angst gewoon dingen op die niet kloppen en die ik niet wil zien maar door mijn angst blijf ik er over na denken..

  Reageer
  #7

  Dat is precies wat er bij aan angststoornis gebeurt

  Reageer
  #8

  Ja ik heb dan dat ik er over ga piekeren en dan er steeds meer over na ga denken en dat ik dan heel bang ben dat ik dat ben en dat ik dan ook dingen ga doen ofzo, is dat dus een angststoornis??

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat kan inderdaad een angststoornis zijn

  Reageer
  #10

  Hallo,

  Soms heb ik de gedachtes waar ik bang voor ben totaal niet, maar als ik stress bijvoorbeeld heb dan krijg ik die gedachtes terug is dit ook angststoornis?

  Reageer
  #11

  dat kan er ook bij horen

  Reageer
  #12

  Het gaat al stukken beter met mijn angststoornis alleen heb ik dat ik soms nog wel eens in de stress schiet als ik in de situatie komt waar ik angstig voor ben, die situatie probeer ik ook steeds te vermijden. Alleen waar ik angstig voor ben, dat wil ik totaal niet alleen dan kom ik in die situatie en dan word mijn angst bevestigd ofzo en dan schiet ik in de stress.. dat is angsstoornis toch?

  Reageer
  #13

  ja, dat klopt.

  Reageer
  #14

  Hallo, ik ben de gene die dus angst heeft om op mannen te vallen of kinderen terwijl ik dit zelf helemaal niet wil en er steeds over nadenk.. ik ben ook de gene die de berichten hier boven heeft getypt. Maar hoe kom ik aan deze angsten, ik weet van mijzelf dat ik absoluut het gene waar ik bang voor ben ik wil dat gewoon niet en ik voel me ook helemaal niet sexueel aangetrokken tot deze dingen, en val gewoon op meiden van mijn leeftijd 16-18. Ik wil er echt vanaf komen maar vind het lastig om naar een psycholoog te gaan want ik schaam mij hier gewoon voor.. ik weet van mij zelf dat ik dus echt op meiden van mijn leeftijd val dus ik snap niet waar mijn angst vandaan komt.. ik heb ook een verleden met hypochondrie

  Reageer
  #15

  En al hoor ik een ding over deze onderwerpen schiet ik al in de stress, en ik heb het gevoel dat mijn angst ook dingen zoekt om mijn angst te bevestigen, ik probeer ook veel te vermijden

  Reageer
Reageer op: Ik ben bang
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief