probleem in bed

 • #1

  Ik kan mijn vrouw niet klaar neuken. Ze komt gemakkelijk klaar als ik haar vinger of bef maar met neuken lukt het niet. Ze geeft aan zodra ze met voorspel zodanig opgewonden is dat het tijd is voor penetratie en het is ook fijn maar daarmee houdt het op. Het vervelende is dat ze een relatie heeft gehad waarin dat vaak wel ging. Ze zegt dat ik niks verkeerd doe maar ik zit er nogal mee. Zij is mijn eerste sexparther terwijl zij voor mij ook ervaring heeft gehad. Ligt dit nou aan mij of niet?

  Reactie
  #2

  De meest vrouwen komen niet klaar door penetratie. Dus wat vingerwerk en beffen. De stand van het bekken bij de vrouw, tijdens de seks kan wel uitmaken voor de stimulatie. En  lekker is als je niet recht heen en weer gaan maar wat meer voelend, meer heen en weer gaat. Proberen te variëren.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: probleem in bed
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief