probleem in bed

Online ZorgZus
  • #1

    Ik kan mijn vrouw niet klaar neuken. Ze komt gemakkelijk klaar als ik haar vinger of bef maar met neuken lukt het niet. Ze geeft aan zodra ze met voorspel zodanig opgewonden is dat het tijd is voor penetratie en het is ook fijn maar daarmee houdt het op. Het vervelende is dat ze een relatie heeft gehad waarin dat vaak wel ging. Ze zegt dat ik niks verkeerd doe maar ik zit er nogal mee. Zij is mijn eerste sexparther terwijl zij voor mij ook ervaring heeft gehad. Ligt dit nou aan mij of niet?

    Reageer
    #2

    De meest vrouwen komen niet klaar door penetratie. Dus wat vingerwerk en beffen. De stand van het bekken bij de vrouw, tijdens de seks kan wel uitmaken voor de stimulatie. En  lekker is als je niet recht heen en weer gaan maar wat meer voelend, meer heen en weer gaat. Proberen te variëren.

    Reageer
Reageer op: probleem in bed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief