Na 1 jaar weer sex…..

Online ZorgZus
 • #1

  Een Jaar Geen Seks Dus Weer Een Strakke Vagina?

  Is het zo dat als je sex hebt gehad en het daarna een jaar niet meer hebt gedaan, dat het dan weer zo krap is dat het weer pijn doet en of je nog maagd bent??

  Graag jullie reacties... dank jullie wel!

  Reageer
  #2

  Nee, dat is niet zo, de vagina is bijna oneindig oprekbaar, zo komt ook de baby eruit. Maar waar je wel op kunt letten is de penetratie uit te stellen tot je flink vochtig bent en de vagina dus klaar is om de penis te ontvangen. Ik zeg het wat knullig maar ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel. Flink voorspelen dus! En geniet ervan.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  De vagina is oprekbaar, ik weet het maar als je een jaar geen sex meer hebt gehad dan zal het krapper worden dan als er regelmatig iets in gaat.

  Als je regelmatig sex hebt is er niks aan de hand maar als je opeens een stop hebt van 1 jaar ofzo dan zal het niet even wijd zijn als bij een vrouw die regelmatig sex heeft, snap je?

  Reageer
Reageer op: Na 1 jaar weer sex…..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief